Sevda Noyan'dan 10 Kasım'da Atatürk'e hakaret

Sevda Noyan'dan 10 Kasım'da Atatürk'e hakaret
Ülke TV'de yayınlanan programda 'ölüm listesi' açıklayan Sevda Noyan'ın 'FETÖ sevdası' gündeme gelmişti. Noyan'ın 2013 yılında Atatürk'e hakaret ettiği sözler ortaya çıktı.

halktv.comtr Haber Merkezi

Noyan'ın 'ölüm listesi' açıklaması sonrasında başlayan tartışmalara bir yenisi daha eklendi. Sevda Noyan'ın 15-25 Aralık sonrasında dahi Fethullah Gülen'e övgülerde bulunması gözlerden kaçmazken, 2013 yılında yazdığı bir başka yazı ortaya çıktı.

2014 yılında Fethullah Gülen için "Niyetimiz ahiret birlikteliği" diyen Sevda Noyan, 10 Kasım 2013 tarihinde sosyal medya hesabından Atatürk'ü hedef alan bir paylaşımda bulunuyor. Noyan'ın paylaşımı:

"Bugün putları kırma günü. Kendimize gelme günü. Bir ölümlü kuldan gel bizi kurtar diyenlere, ibretle bakma günü. Bugün, hep o gün..."

whatsapp-image-2020-05-10-at-02-14-57.jpegNe olmuştu?

Sevda Noyan, Ülke TV'de Esra Elönü'nün programında "15 Temmuz kursağımızda kaldı, istediklerimizi yapamadık. Boş bulunduk. Ayaklarını denk alsınlar. Bizim sitede hâlâ 3-5 var, benim listem hazır" sözlerini sarf etmesi üzerine büyük tepki çekmişti. 

Noyan, tartışmalar sonrasında Cüneyt Özdemir'in programına katılarak özür dilemiş ve yine darbe girişimlerine hazır olduklarının altını çizerek; "Şu anda böyle bir şeye hazırlıklıyız. İlla ki silahtan bahsetmiyoruz, ruhen hazırlıklıyız. Silah da gerekir, silah da olur gerekirse." diyerek yine tepki çekti.

İlgili Haberler
Etiketler :