Şehidin Son Sözleri: Şehit Olursam Bunu Paylaşın

Kuzey Irak'ta PKK’lı teröristlerin saldırısında şehit olan Piyade Sözleşmeli Er Emre Taşkın’ın acı haberi Malatya’daki ailesine ulaştı. Taşkın’ın şehit olmadan önce sosyal medya hesabından “Şehit olursam bunu paylaşın” diye yaptığı paylaşım ortaya çıktı.

Irak’ın kuzeyindeki üsse PKK’lı teröristler tarafından gerçekleştirilen saldırıda şehit düşen 6 askerden biri olan 22 yaşındaki Piyade Sözleşmeli Er Emre Taşkın’ın acı haberi Malatya’nın Battalgazi ilçesinde yaşayan ailesine ulaştı.

İlçe Kaymakamı Erkan Savar, Alacakapı Mahallesinde bulunan aileye acı haberi ulaştırırken şehidin anne ve babasının Umre için Mekke’de oldukları öğrenildi. Geçtiğimiz yıl göreve başladığı belirtilen şehidin bir kardeşinin de TSK’da görevli olduğu öğrenildi. Aslen Bingöl’ün Karlıova ilçesi nüfusuna kayıtlı olan şehidin cenazesi ise Malatya’nın Battalgazi ilçesinde defnedilecek.

Yürek dağlayan video

Yakınları acı haberle yıkılırken şehit Piyade Sözleşmeli Er Emre Taşkın’ın bir süre evvel paylaştığı videosundaki “Şehit olursam bu videoyu paylaşın” ifadeleri kahretti.