Sedat Peker, Defne Samyeli'nden özür diledi

Sedat Peker, Defne Samyeli'nden özür diledi
Suç örgütü lideri Sedat Peker sosyal medya hesabından yaptığı yeni açıklamada, karşısındaki kişilerin şansını zorlamaması gerektiğini belirterek, ''Havlamasını bilmeyen it eve kurt çağırır'' dedi.

Sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada Sedat Peker, daha önce de söylediğini belirttiği, ''Havlamasını bilmeyen it, eve kurt çağırır. Hiçbir zaman suçlanmadığım bir olayı böyle gündem yaparsanız öyle bir şey yaparım ki'' diyerek uyarıda bulundu. 

Peker, şifreli bir mesaj olduğu anlaşılan, ''Ben de Defne hanımın evinde kimin kalp krizi geçirdiğini anlatmaya başlarım. Şansınızı zorlamayın!'' cümlesiyle açıklamasını bitirdi.

Peker ilk mesajından 20 dakika sonra ikinci bir açıklama yaptı. ''Namussuzluk yapmayın'' diye başlayan Peker, ''Benim anlatacaklarım dergilerde yazan gibi de olmaz, tüm detaylarıyla anlatırım. Namussuzluk yapmayın, adam gibi savaşın. Ben şehadet gömleğini giydim. Bundan sonrası Allah kerim. La galibe İllallah'' dedi. 

 

 

Savaşının 'adam' gibi olması durumunda, 'mert' gibi bir düşmanla karşılacaklarını söyleyen Peker, ''Eğer şeytanlaşırsanız, dünyadaki en büyük şeytanla karşılaşacaksınız'' diye konuştu. 

Sedat Peker 19.13'te yayınladığı tweet ile İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun tecavüz suçlamasıyla ilgili açıklama yaptı. Peker tweetinde yine tehdit etti.


Defne Samyeli: Ben o 'Defne Hanım' değilim'

Sedat Peker'in paylaşımlarından sonra Defne Samyeli "Kul hakkına sığdı mı?" diyerek şunları yazdı: 
 

Ben o 'Defne Hanım' değilim. Ama görüyorum ki gündemde benmişim gibi bir algı oluşmuş, ya da yaratılmış. Son dönemin en popüler tweet’lerinin yazarı Sedat Peker, bunlardan birinde bahsettiği 'Defne Hanım'ın soyadını da bahşederse, başta ben olmak üzere diğer kadın, anne, kız çocuğu Defne'ler durduk yere zan altında kalmaz, iftiraya uğramaz.

Yayınlarında sık sık Allah'a sığınan, karısının, anneliğine, kızının gözyaşının kutsallığına, Kur'an'ın iftira ile ilgili hükümlerine ve de 'kul hakkı'na atıfta bulunan Sedat Peker, bu konularla ilgili sadece kendi ve ailesinin Allah katında imtiyazlı olduğunu düşünmüyordur sanırım.

Bir kul, bir birey, bir kadın, bir anne, bir kızkardeş ve bir kız çocuğu olarak kendisini hemen bu muğlak açıklamasını netleştirmeye davet ediyorum. Açıklasın, kimmiş o Defne Hanım? Evinde kim kalp krizi geçirmiş? Açıklayacaktır mutlaka; çünkü şerefli olmak, topraklarımızda pek anlam yüklenen 'erkek gibi olmak' bunu gerektirir.

Sedat Peker'den özür

Sedat Peker, Defne Samyeli'nin paylaşımı üzerine özür diledi. İşte Sedat peker'İn tweeti: