Sedat Peker’den ‘Adalet Yürüyüş’ açıklaması

Sedat Peker’den ‘Adalet Yürüyüş’ açıklaması
“Adalet yürüyüşü”nün geçtiği güzergâhta ellerinde “Sedat Peker” yazılı plaka ve Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın posterini tutup bozkurt işareti yapan grubun kendisine yakın bir grup olduğunun ortaya çıkmasının ardından Peker'den bir açıklama geldi.

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun İstanbul'a adım adım ilerlediği “Adalet yürüyüşü”nün geçtiği güzergâhta ellerinde “Sedat Peker” yazılı plaka ve Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın posterini tutup bozkurt işareti yapan grubun kendisine yakın bir grup olduğunun ortaya çıkmasının ardından Peker'den bir açıklama geldi. Peker, "Ne kadar zor olursa olsun, sabretmeliyiz" gibi ifadeler kullandı.

Sedat Peker yazılı açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

"Vatanseverlik gerektiğinde ülke için şehit olmayı gerektirir. Ancak vatanseverliğin en zor boyutu içindeki siniri, nefreti, kini eriterek sabredebilmeyi başarmaktır. Daha önce birçok kez söylediğim gibi gerekirse ellerimiz kırılana kadar duvarları yumruklayacağız. Ancak bizi düşürmek istedikleri oyunun bir parçası olmayacağız" diyen Peker, "Türk-İslam davasına inanan dava adamları Yüce Allah’ın yazdığının haricinde hiçbir gücün yazdığı senaryonun parçası olmayacaklardır. Sabretmeliyiz. Ne kadar zor olursa olsun sabretmeliyiz. Ülkemizde iç savaş varmış görüntüsünü tüm dünyaya servis etmelerine asla olanak vermemeliyiz"

Etiketler :