Sedat Peker, Serdar Ekşi ile görüşmesini yayınladı: Sen de vardın

Sedat Peker, Serdar Ekşi ile görüşmesini yayınladı: Sen de vardın
Organize suç örgütü Sedat Peker, Serdar Ekşi ile telefon görüşmesini yayınladı. Suriye'ye gönderilen silahlar iddiasıyla ilgili konuşan Peker, Ekşi'ye 'Sen de vardın' dedi.

Çete lideri Sedat Peker bugün yeni bir telefon görüşmesi paylaşımı yaptı. Peker sosyal medya paylaşımında "Sayın Cumhurbaşkanımız Tayyip abinin yeğeninin kocası Lazoil petrol dağıtım şirketinin sahibi Serdar Ekşi’nin karakolda milletvekilinin dövülme hadisesinin ve Suriye'ye giden askeri malzemelerle ilgili yaptığım telefon görüşmesi. Serdar Ekşi ne demiştim... Dik duracağız. Sen benle görüşüp sonrasında aleyhimde yapılan çalışmalara ortaklık ettin. Yaptığın her şeyi biliyorum, görüşeceğiz. Biz hepimiz aileyiz her suçta beraberiz" yazdı. 

'Pelikan'a girme'

12 dakika 45 saniyelik videonun başında Serdar Ekşi, Peker'i 'Pelikan'a girme' diye uyarıyor. Peker, Ekşi ile konuşmasında kendisine haksızlık yapıldığını söylüyor. 

'Sen de vardın'

Suriye'ye gönderilen silahlar iddiasıyla ilgili konuşan Peker, Ekşi'ye, "Biz 4 TIR yolluyorduk 4 TIR da onlar yolluyordu. Onlar Suriye'de başka yerlere veriyordu. Biz satmıyorduk sen de vardın ben de vardım" dedi.

'Aperatif niyetine'

Peker, dün yaptığı açıklamada "Pazar günkü videoya kadar canınız sıkılmasın diye yarın akşam üzeri saatlerinde, zaman geçirmek için, aperatif niyetine birisiyle yaptığım telefon konuşmamı yayınlayacağım. Konu Suriye silahları" demişti. 

İsminin yazılı olduğu kağıdı göstermişti 

Serdar Ekşi'nin ismi daha önce Peker'in Mayıs ayı başında yayınladığı bir videoda kameraya gösterdiği kağıtta, "Suriye'ye giden silahlar Serdar Ekşi şahit ve bir çokları" notunda geçmişti.

peker.jpg

 

Etiketler :