Sedat Peker şantaj videolarının adresini gösterdi

Sedat Peker şantaj videolarının adresini gösterdi
Sedat Peker'in adını verdiği Twitter hesabından Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Başbakanı'na ait müstehçen bir görüntü yayınlandı. Gazeteci Erk Acarer de KKTC'deki skandalın büyüdüğünü ve hükümet ortağı Demokrat Parti’ye (DP) ulaştığı paylaştı.

Organize suç örgütü lideri olduğu iddiası ile hakkında yakalama kararı bulunan Sedat Peker paylaşımında bu tür videoları yayınlamayacağını vurgulayarak “Deli Çavuş” isimli bir hesaptan yayınlanacağını yazdı.

Sedat Peker "Bu tip videolar müstehcen olduğu için benim kendi hesaplarımdan asla yayınlanamazlar. Ancak Deli Çavuş diye yeni bir hesap varmış. Şahsıma komplo kuran Kıbrıslı siyasiler eğer istifa etmezlerse videolar buradan yayınlanmaya devam edecektir." dedi.

Peker şöyle devam etti "Kıbrıslı siyasetçiler (şerefli olanlar baş tacı), sizin de hepinizi deli edecem. Sonra sülü gibi sizi de tedavi edecem. falyalı’nın arşivinde Türkiye’den kimler mi var? Çok eğleneceğiz çok."

KKTC Başbakanı'na ait olduğu iddia edilen görüntüler yayınlandı

Peker’in tweetinin ardından “Deli Çavuş” takma isimli bir Twitter hesabından Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Başbakanı'na ait olduğu iddia edilen müstehçen bir görüntü paylaşıldı.

Erk Acarer: Skandal büyüdü

Görüntülerin paylaşılmasının ardından daha önce Sedat Peker'in twitlerini yayınlayan Gazeteci Erk Acarer de bir dizi paylaşımda bulundu. Video skandalının büyüyerek hükümet ortağı Demokrat Parti’ye de ulaştığını aktaran Acarer, şunları kaydetti;

"-Kıbrıs’tan edindiğimiz bilgiler skandalın büyüdüğü ve hükümet ortağı Demokrat Parti’ye (DP) ulaştığı yönünde. Kıbrıs kamuoyu ve basını çalkalanıyor. Benzer iddiaların gündeminde şimdi de DP Genel Başkan yardımcısı Tözün Tunalı var!

-Bir skandal da DP cephesinden, sızdırılan görüntüler aynı! Peker iddialarıyla gündeme gelen Erkam Yıldırım ve Soylu’ya yakın olduğu bilinen, uyuşturucu ve yasa dışı bahis işleriye ilgilenen Halil Falyalı’nın arşivinden çıkanlar sadece Ada’da siyasi çatlak yaratmayacak gibi.

-Türkiye’de siyaset ve bürokrasinin de bazı isimlerin karışması ihtimali ve karmakarışık ilişkiler nedeni ile ciddi yara alacağa benziyor. Bakalım iddialar nereye uzanacak? Özellikle Kıbrıs’ta bu konuya ilişkin ilginç tartışmalar var:

-“O siyasiler kendini biliyor, koltuklarında kalmaları, rezilliği daha da büyütür.” Muhalifler ve gazeteciler, basit bir Kıbrıs muhasebesi yapıyor: “AKP ve Erdoğan müdahale etmeden Kıbrıs yaşanacak bir yerdi. Anlaşılan tıpkı eski Türkiye gibi eski Kıbrıs da özleniyor.”

-Kıbrıs’ta ne oluyor? Türkiye ile ilgisi ne? Baronlar, şantaj ve şantaja teslim siyasiler. Kasetler ile yöneticilere istediklerini yaptıran kriminal kişiler! Yarın 21.00’de YouTube kanalımda, Türkiye’nin müdahil olduğu yerlerde neler oluyor? sorusuna cevap arayacağız."