Saray, Atatürk'ü yine unuttu: Bu da mı tesadüf?

Saray, Atatürk'ü yine unuttu: Bu da mı tesadüf?
30 Ağustos Zafer Bayramı yurdun dört bir yanında kutlayan halk bu zaferin mimarı olan Başkomutan Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü unutmadı. Ama AKP unuttu..

Hemen her milli bayramda yayınladığı mesajlarda Mustafa Kemal Atatürk'ü yok saymayı adet haline getiren AKP, 30 Ağustos'ta da Türk Milleti'nin 'makus talihi'ni değiştiren Gazi Mustafa Kemal Paşa'yı unuttu.

AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, sosyal medya platformu Twitter üzerinden yayınladığı 30 Ağustos mesajında Atatürk'ün adını geçirmedi. Erdoğan'ın kullandığı görselde de Atatürk'ün kesildiği anlaşıldı.

İşte o paylaşım:

 

Fotoğrafın orjinali

basliksiz-2.jpg

Son iki haftada dördüncü

Geçtiğimiz hafta içerisinde Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Etiyopya Başbakanı Abiy Ahmed ortak düzenlediği basın toplantısında tercüme skandalı yaşanmış ve Ahmed'in Atatürk için söylediği övgü dolu sözler sansürlenmişti. Bir kaç gün önce ise AKP'li Çayırova Belediyesi, Mustafa Kemal Atatürk'ün posterini ters asmış ve AKP'nin atadığı Diyanet İşleri Başkanı'nın başında bulunduğu Atatürk'ün kurduğu Diyanet İşleri Başkanlığı, 30 Ağustos ile ilgili cuma hutbesinde Mustafa Kemal Atatürk'e yer vermemişti.