'Sana söz can parçam, hesabını soracağım'

'Sana söz can parçam, hesabını soracağım'
Sanatçı Orhan Aydın, Maraş merkezli depremlerde hayatını kaybeden kızı Eylem Şafak Aydın ile ilgili bir paylaşım yaptı.

Kahramanmaraş merkezli büyük depremde kızı Eylem Şafak Aydın'ı günler süren çabasının ardından kaybeden sanatçı Orhan Aydın, kızı ile ilgili paylaşımında "Sana söz can parçam sana söz hesabını soracağım" ifadelerini kullandı.

Aydın, depreme Hatay'da yakalanan ve annesi ile birlikte yaşadığı evin yıkılmasıyla enkaz altında kalarak hayatını kaybeden kızına şu ifadelerle seslendi:

"Begonvilleri severdi, bembeyaz papatyaları, tüm kır çiçeklerini ve kiraz-elma-zeytin-ılgın ağaçlarını. Başucuna bir zeytin ağacı diktik ve kırmızı bir begonvil. Kuşların şarkılar söylediği bir çam ormanında yatıyor. Sana söz can parçam sana söz hesabını soracağım."

Twitter hesabından kızının fotoğrafını paylaşan Orhan Aydın, “Babalarından önce ölmemeli çocuklar” ifadesiyle takipçilerini duygulandırmıştı.

Depremlerin ardından Hatay'a giden ve kızı Eylem Şafak Aydın'ın enkaz altında kaldığını duyuran sanatçı Orhan Aydın, arama kurtarma çalışmalarının yetersiz olduğunu belirtmişti. Orhan Aydın, enkaz altından kurtarabilmek için günlerce vinç, beton kesici aramıştı.

Etiketler :