Samsun'da deprem mi oldu? Kaç şiddetinde? Samsun deprem bölgesi mi?

Samsun'da deprem mi oldu? Kaç şiddetinde? Samsun deprem bölgesi mi?
Deprem ile ilgili son dakika açıklamaları Samsun'da hissedilen sarsıntının ardından vatandaşlar tarafından yakından takip ediliyor. Peki Samsun'da deprem mi oldu, Samsun deprem bölgesi mi?

Son dakika haberine göre Samsun'da bir deprem meydana geldi. AFAD verilerine göre; Bafra ilçesinde meydana gelen sarsıntı yerin 14.1 kilometre. Sarsıntıyı hisseden vatandaşlar "9 Mart 2023 Samsun'da deprem mi oldu, merkez üssü neresi, kaç büyüklüğünde şiddetinde?" sorularına yanıt aramaya başladı. Deprem ile ilgili son dakika açıklamaları Samsun'da hissedilen sarsıntının ardından vatandaşlar tarafından yakından takip ediliyor. Peki Samsun'da deprem mi oldu, Samsun deprem bölgesi mi?

SAMSUN'DA DEPREM Mİ OLDU?

AFAD'ın verilerine göre saat 08.01'de Karadeniz'de Bafra açıklarında 3.8 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.

KAÇ ŞİDDETİNDE?

AFAD, Samsun'un Bafra ilçesi açıklarında 3.8 büyüklüğünde bir Deprem meydana geldiğini duyurdu. Depremin derinliği 14.1 kilometre olarak açıklandı.

SAMSUN DEPREM BÖLGESİ Mİ?

Samsun 2. derece deprem bölgesi. Samsun'un Ladik, Havza ve Vezirköprü ilçeleri 1. Derece deprem bölgelerinde yer alırken Alaçam, Terme, Bafra Çarşamba ovaları ise 3. Derece deprem bölgelerinde yer alıyor.

Etiketler :