Sağlık Bakanı Koca, TFF Başkanı Özdemir ile görüştü: Ligin başlangıç tarihi belli oldu mu?

Sağlık Bakanı Koca, TFF Başkanı Özdemir ile görüştü: Ligin başlangıç tarihi belli oldu mu?
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Nihat Özdemir ile görüştü. Görüşmenin TFF Başkanı Nihat Özdemir'in talebi üzerine gerçekleştiği ifade edildi.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca yapılan görüşmeye ilişkin yaptığı açıklamada TFF Başkanı Özdemir'in coronavirüs salgını nedeniyle ertelenen liglere ilişkin yaptığı planlamaları aktardığını ifade etti.

Sağlık Bakanlığının çalışmaları hakkında ve salgının seyri ile ilgili bilgilerin Nihat Özdemir'e iletildiği ifade edilen görüşmede durum değerlendirilmesi yapıldığı belirtildi.

Ertelenen liglerin başlayacağı tarihe ilişkin somut bir talebin olmadığı görüşmede, Sağlık Bakanlığı tarafından da herhangi bir öneri tarihin verilmediği ifade edildi.

Bakan Koca, görüşmenin bir karar hazırlığı yönünde olmadığını, daha ziyade istişare amaçlı olarak gerçekleştiğini belirtti.

"Liglerin devamı konusu, Futbol Federasyonumuzun kendi iradesi ile alacağı bir karardır. Talep edilmesi durumunda sağlık açısından alınması gereken önlemler konusunda Bilim Kurulu görüşleri de alınarak Federasyona bildirilebilecektir." diyen Bakan Koca sözlerini, "İçinde olduğumuz süreçte coşkularını erteleyen, şimdi ise hayatta oyunun bazı kurallarının artık değiştiğini gören futbolseverlere sevgilerimi sunuyorum." ifadesi ile bitirdi.


 

Etiketler :