Saçlarını boyatıp boyatmadığı tartışılıyordu, Özgür Özel yanıt verdi

Saçlarını boyatıp boyatmadığı tartışılıyordu, Özgür Özel yanıt verdi
Yerel seçimlerin ardından gözünden ve ses tellerinden operasyon geçiren CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in saçlarını da boyattığı iddia ediliyordu. Özel, çok merak edilen bu soruya yanıt verdi.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, seçimin ardından merak edilen soruları yanıtladı. Saçını boyamadığını açıklayan Özel, "Kestirdim. Kırlarım hala duruyor" dedi.

Hürriyet Gazetesi'nden Zeynep Bilgehan’a konuşan CHP Genel Başkanı Özgür Özel, genel başkanlık ve seçim sürecinin nasıl başlayıp geliştiğinden bahsetti. “Değişim yürüyüşümüzde önce bir kişiydim. Sonra üç olduk, sonra yedi… Arkadaşlara ‘Bir gün 7 milyon olacağız, bugün bizimle olmayanlar bize katılacak’ demiştim” diyen Özel, “Birinci partinin genel başkanı olmak hem keyifli hem güçlü hem de çok sorumluluk yükleyen bir iş. Daha 10 ay önce beş parti yüzde 25 almışken şimdi yüzde 38 almak sizin ikna ettiğiniz kesimlerin sadece CHP’ye gönül verenler olmadığını gösteriyor. Bu da başka sorumluluk yüklüyor” dedi.

SAÇLARINI BOYATTI MI?

Özel'in saçlarını boyattığı iddia ediliyordu. Merak edilen soruya Özel, şu yanıtı verdi:
“Ses tellerimden acil bir ameliyat oldum yoksa kalıcı ses kaybı olacaktı. 15 dakikalık diye yapılan ameliyat bir buçuk saat sürdü. Beklenenden zor geçti ve kortizon tedavisi görüyorum. Gözlerimle alakalı mercek ameliyatı da bir yıldır bekliyordu. Bozukluk numarası çok fazla olduğundan akıllı lens takıldı. Onun için de kortizonlu damla damlatılıyor. Tüm bu kortizon yüzümde, gözümde ufak şişkinlikler oluşturdu. Saçlarımı boyatmadım, sadece kestirdim. Kestirdiğim gün wax (saçları şekillendirmek ve istenilen biçimde kalmasını sağlamak için kullanılan bir ürün) sürüyorlar. Fotoğraf açılarından dolayı farklı çıkmış; kırlarım duruyor.”

43 yıldır gözlük kullanan Özel, şimdi sabah uyanınca elini etajerdeki gözlüğe atma alışkanlığını bırakmak için uğraşıyormuş.