Sabah yazarı ‘Çukur’ oyuncularını hedef aldı

Sabah yazarı ‘Çukur’ oyuncularını hedef aldı
Sabah yazarı Mevlüt Tezel, İzmir'in Karaburun’da satın aldıkları birinci derece doğal SİT alanında kalan tarlaya inşaat yapmaya çalıştıkları iddialarıyla gündeme gelen Çukur dizisi oyuncularını hedef aldı.

Sabah gazetesi yazarı Mevlüt Tezel, "Adamlar tam 'Çukur' çıktı" başlıklı yazısında Çukur dizisi oyuncularını hedef aldı. Tezel, Çukur oyunları için, "TV'den, sosyal medyadan bakınca çok çevreci gözükürler! Meğer mafya dizisinde oynadıkları adamlara özenmişler!" dedi.

Gezi Direnişi'ni de hedef alan Tezel, "Bu oyuncular arasında Gezi Parkı protestolarına katılıp 'Ağacıma dokunma' diye slogan atanlar da vardı! Bizim sanatçı tayfasının çoğu gerçek hayatta da iyi rol kesiyorlar. Kamera önünde çevreci takılıp, Kaz Dağları için tweet atıp kamera arkasında sit alanında rant peşinde koşuyorlar!" dedi.

cukur.png

 

Çukur dizisi oyuncularından Aras Bulut İynemli,  “Söz konusu arazi ile ilgili imar düzenlemelerine ve SİT alanına ilişkin kurallara sonuna kadar uyulmaktadır. Hiçbir şekilde yasalara aykırı inşaat faaliyeti yapılmayacaktır” açıklamasını yapmıştı. 

Finali rakı ile yaptılar 

Show TV'de ekranlara gelen, Ay Yapım imzalı, “Çukur” dizisi yayınlanan son bölümüyle birlikte final yaparak ekranlara veda etti. Dizinin son bölümüne rakı sahnesi damga vurdu. Dizinin final bölümünde başrol oyuncuları bir masa etrafında rakı içerek izleyicilere veda etti. 

 

 

Etiketler :