RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin'den İlhan Taşçı'ya 'Geççek' cevabı

RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin'den İlhan Taşçı'ya 'Geççek' cevabı
RTÜK üyesi İlhan Taşçı, sosyal medya platformu Twitter üzerinden yaptığı paylaşımla, RTÜK'ün Sezen Aksu'yu yayınlamayın talimatı verdiğini söyledi. Radyo ve Televizyon Üst Kurulu Başkanı Ebubekir Şahin, İlhan Taşçı'nın sözlerine cevap verdi. Şahin, "Sizin de çok iyi bildiğiniz gibi Sezen Aksu'nun şarkısına dair RTÜK'ün hiçbir şekilde TV'lere bir talimatı olmamıştır!" dedi.

RTÜK Üyesi İlhan Taşcı, Tarkan’ın “Geççek” şarkısının gündem olmasının ardından sosyal medya platformu Twitter'dan "RTÜK, sevgili Tarkan'ın müthiş şarkısını sessizce, sarayı pür dikkat dinliyor televizyonlara göstermeyin talimatı verip vermemek için! Hatırlatalım RTÜK kanallara Sezen Aksu’yu yayınlamayın talimatı vermiş, Erdoğan ‘Muhatabım Sezen Aksu değildir’ deyince de açığa düşmüştü" paylaşımını yaptı.

RTÜK Başkanı Şahin'den açıklama

RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin'den İlhan Taşcı'ya yanıt gecikmedi. Şahin, sosyal medya hesabı Twitter'dan yaptığı paylaşımda şunları söyledi:

"Devamlı kamuoyunu yanlış bilgilendirme alışkanlığınıza cevap vermek normalde huyum değildir ama hayal dünyanıza inananlar olduğu için cevap veriyorum. Sizin de çok iyi bildiğiniz gibi Sezen Aksu'nun şarkısına dair RTÜK'ün hiçbir şekilde TV'lere bir talimatı olmamıştır!"