Resmi Açıklama Geldi! Şehit Fethi Sekin'in Oğlu Türkiye'nin Devine İmzayı Attı

Resmi Açıklama Geldi! Şehit Fethi Sekin'in Oğlu Türkiye'nin Devine İmzayı Attı
5 Ocak 2017'de İzmir Adliyesi'ne düzenlenen terör saldırısını canı pahasına engelleyen şehit polis Fethi Sekin'in oğlu Burak Tolunay Sekin, Galatasaray'a transfer oldu.

Terör örgütü PKK'nın 5 Ocak 2017'de İzmir Adliyesine yönelik düzenlediği saldırıda facianın önüne geçilmesi için canını siper eden şehit polis memuru Fethi Sekin'in oğlu Burak Tolunay Sekin, Galatasaray ile resmi sözleşme imzaladı.

İzmir Adalet Sarayının C Blok girişinde PKK'lı teröristlerce bomba yüklü araç ve uzun namlulu silahlarla gerçekleştirilen saldırıda örgüt mensuplarıyla girdiği çatışmada polis memuru Fethi Sekin ve saldırıda kurşunların isabet etmesi sonucu adliye çalışanı Musa Can hayatını kaybetmişti.

fethi.jpgTRANSFER TFF'YE BİLDİRİLDİ

Türkiye'yi sarsan terör saldırısının ardından kahraman bir figür haline gelen Fethi Sekin'in oğlu 2006 doğumlu Burak Tolunay Sekin, Galatasaray ile anlaşmaya vardı. İzmir ekibi Altay'ın formasını giyen 18 yaşındaki futbolcu Burak Tolunay, yeni sezonda sarı-kırmızılı takım için forma koşturacak.

Sarı-kırmızılılar, santrforda görev yapan genç oyuncuyu kadrosuna kattığı Türkiye Futbol Federasyonu'na bildirdi.

fethisekin2.webpDaha önce Türkiye Milli Takımı'na U14 ve U16 seviyelerinde davet alan şehidin oğlu, hayallerini kurduğu Galatasaray formasını giyecek.

Etiketler :