Real Madrid Otobüsü Kaza Yaptı: İçinde Arda Güler de Vardı

Real Madrid Otobüsü Kaza Yaptı: İçinde Arda Güler de Vardı
UEFA Şampiyonlar Ligi'nde son 16 turu eşleşmesi için RB Leipzig'e konuk olacak olan Real Madrid'in başına Almanya'da gelmeyen kalmadı. İşçilerin grevi nedeniyle rota değiştiren otobüs, sonrasında trafik kazası yaptı.

RB Leipzig ile oynanacak Şampiyonlar Ligi maçı için Almanya'ya giden ispanyol temsilcisi Real Madrid'in kafilesinin başına gelmeyen kalmadı.

GREV NEDENİYLE YOL DEĞİŞTİLER, KAZADAN KAÇAMADILAR

Grev nedeni ile yolunu değiştirmek zorunda kalan Madrid oyuncularını taşıyan otobüs, daha sonrasında felaketten kıl payı döndü. Şehirdeki grev nedeniyle havayolunu kullanamayan eflatun beyazlılar, kara yolu ile saatlerce süren bir yolculuğa mecbur bırakıldı.

whatsapp-image-2024-02-12-at-20-51-08.jpegErfurt'a iniş yapan Real Madrid takımı 160 kilometrelik kar yolculuğu ile kente ilerledi. Ancak Real Madrid takım otobüsüne bir araç çarptı. Takım otobüsünde hiçbir oyuncu ya da personelin sağlığına tehdit gelmezken, araca çarpan Toyota marka otomobilde büyük maddi kayıp meydana geldi.

OYUNCULARIN MORALİ BOZULDU

Hasar almayan Real Madrid otobüsünün içindeki futbolcuların ise aksiliklerle dolu yolculuk nedeni ile moral bozukluğu oluştuğu belirtildi.

Etiketler :