Polis memuru operasyon sırasında kendi silahıyla yaralandı

Polis memuru operasyon sırasında kendi silahıyla yaralandı
Eskişehir'de polis memuru Hasan K.'nin yaralanmasına neden olan uyuşturucu operasyonunda Mustafa Harmanlı, kesinleşmiş hapis cezası ve direnme suçlarından tutuklandı.

Eskişehir'de gerçekleştirilen bir uyuşturucu operasyonunda, polis memuru Hasan K.'nin silahla yaralandığı olayda gözaltına alınan Mustafa Harmanlı, tutuklandı.

Esentepe Mahallesi Eğitimciler Caddesi'nde gece yarısı düzenlenen operasyon sırasında, polislere direnen Harmanlı ile ekipler arasında arbede çıktı. Bu sırada polis memuru Hasan K., kendi silahıyla sol dizinden yaralandı.

Eskişehir Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekiplerinin düzenlediği operasyonda, şüpheli Mustafa Harmanlı etkisiz hale getirildi. Yaralı polis memuru Hasan K., sağlık ekiplerinin müdahalesinin ardından Yunus Emre Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Olayda ağır yaralanan Hasan K.'nın tedavisi hastanede devam ediyor.

Mustafa Harmanlı, sağlık kontrolünün ardından ifadesi alınmak üzere adliyeye sevk edildi. Savcılık sorgusunun ardından Sulh Ceza Hakimliği'ne çıkarılan Harmanlı, hakkındaki kesinleşmiş hapis cezasının yanı sıra görevini yaptırmamak için direnme ve mukavemet suçlarından tutuklanarak hapishaneye gönderildi.


Kaynak:DHA