Piiz Grubu'nun Davulcusu ve Arkadaşını Darbeden Sanığın Cezası Belli Oldu

Piiz Grubu'nun Davulcusu ve Arkadaşını Darbeden Sanığın Cezası Belli Oldu
Ankara'da müzik grubu Piiz'in davulcusu Mehmet Dudarık ve arkadaşı Oğuzhan Oğuz'un, 2 yıl önce bir eğlence mekanında Bilge Kaan Korkmaz tarafından darbedilmesiyle ilgili davada, sanık 'Kasten yaralama' suçundan 4 yıl 3 ay 22 gün hapis cezasına çarptırıldı.

Çankaya ilçesindeki bir eğlence mekanında, 14 Aralık 2022'de konser veren rock müzik grubu Piiz'in davulcusu Mehmet Dudarık, konser sonrasında izleyiciler arasındaki çocukluk arkadaşı Oğuzhan Oğuz ile dans etmeye başladı. Bu esnada Bilge Kaan Korkmaz, kalabalık arasında kız arkadaşının ayağına basıldığı gerekçesiyle Dudarık'a tepki gösterdi. Kısa bir gerginlik yaşandıktan sonra Dudarık, mekandan dışarı çıktı.

66526-3.jpg

Dudarık, dışarıda telefonla konuşurken Bilge Kaan Korkmaz tarafından yumruklu saldırıya uğradı. Aldığı darbe sonucunda ağır yaralanan Dudarık, hastaneye kaldırıldı. Olayda Oğuzhan Oğuz da darp eden Korkmaz gözaltına alındı ve mahkemede tutuklandı.

66526-2.jpg

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'nın yürüttüğü soruşturma sonucunda Korkmaz hakkında Dudarık ve Oğuz'a yönelik eylemleri nedeniyle 'Kemik kırığına sebebiyet verecek ve hayati tehlike oluşturacak şekilde kasten yaralama' suçundan 13 yıl 6 aya kadar hapis talebiyle dava açıldı.

4 YIL 3 AY 22 GÜN HAPİS CEZASI

Ankara 65'inci Asliye Ceza Mahkemesi'nde devam eden yargılamada, tutuksuz sanık Korkmaz ve taraf avukatları hazır bulundu. Mahkeme, beyanların ardından son sözü sorulan Korkmaz'a, "Böyle bir şey keşke yaşanmasaydı ama yaşandı. Ben olanlar için çok pişmanım." dediği belirtildi. Ardından mahkeme, Korkmaz'a 'kasten yaralama' suçundan 4 yıl 3 ay 22 gün hapis cezası verdi.

Kaynak:DHA