Pendik’te hamile kadının aracına saldıran baklavacı patronu, ifade vermeye geldi

Pendik’te hamile kadının aracına saldıran baklavacı patronu, ifade vermeye geldi
Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen araca saldırı soruşturması kapsamında ifade vermek için Şehit Adil Gözalıcı Polis Merkezi'ne geldi.

E-5 otoyolu Pendik mevkiinde, içinde Yunus Emre Bahçıvan ve hamile eşi Ayfer Bahçıvan’ın bulunduğu arabaya saldıran Seydioğlu Baklava’nın sahibi Hasan Sel, ifade vermek için adliyeye geldi.

Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı, Yunus Emre Bahçıvan ve hamile eşi Ayfer Bahçıvan çiftinin Pendik D-100 Karayolu’nda seyir halindeyken yol verme meselesinden dolayı araçlarının önünü keserek saldıran Seydioğlu Baklava’nın sahibi Hasan Sel ve Hüseyin Sel hakkında çıkan haberler ve şikayet üzerine “mala zarar vermek” ve “trafik güvenliğini tehlikeye sokmak” suçlarından soruşturma başlattı.

Soruşturma kapsamında şüpheli Hasan Sel, ifadesi alınmak üzere Pendik İlçe Emniyet Müdürlüğü Şehit Adil Gözalıcı Polis Merkezi’ne geldi. Sel’in işlemleri sürüyor.

Önceki gün akşam saatlerinde meydana gelen olayda, Pendik D-100 Karayolu’nda ilerleyen 07 BSS 76 plakalı otomobil, Yunus Emre Bahçıvan ve hamile eşi Ayfer Bahçıvan çiftinin içerisinde bulunduğu aracın önüne geçmek istedi. Dahasonra Bahçıvan çiftinin aracının önünü keserek kapısını açmaya çalışan Hasan Sel ve Hüseyin Sel, otomobilin aynasını kırarak, daha sonra da üzerine çıkıp araca saldırdı.

Olayın ardından Bahçıvan çifti emniyete giderek şikayetçi olurken, olay anına ilişkin görüntüler de kamuoyuna yansıdı.

KAPIDA KARŞILANDILAR

İstanbul, Pendik’te yol verme tartışması yaşadığı otomobilin önünü kesen iki maganda ‘Seydioğlu Baklavaları’ firmasının sahipleri Hasan ve Hüseyin Sel ifade için gittikleri Pendik Merkez karakolunda polis kapıda karşıladı, tokalaştı.

maganda3.jpg

AA

İlgili Haberler
Etiketler :