Parkta yürürken kabus yaşadı: küfürleşme kanlı bitti

Parkta yürürken kabus yaşadı: küfürleşme kanlı bitti
Aksaray'da akıl almaz bıçaklı saldırı gerçekleşti. Parkta yürüyen 17 yaşındaki S.H.Y. henüz bilinemeyen nedenle tartışıp küfürleştiği kişi tarafından bıçaklandı. Kanlar içinde yerde kalan S.H.Y. hastaneye kaldırılırken saldırganın kimliğini belirlemek için çalışmalar başlatıldı.

Aksaray’ın Fatih Mahallesi’nde bulunan bir parkta yürüyen 17 yaşındaki S.H.Y., henüz bilinmeyen nedenle tartıştığı bir kişi tarafından bıçaklanarak yaralandı.

parkta-yururken-kabus-yasadi-kufurlesme-kanli-bitti-4.jpg

PARKTA YÜRÜRKEN KABUS YAŞADI: KÜFÜRLEŞME KANLI BİTTİ

Olay, saat 13.00 sıralarında 4170 Sokak’taki parkta meydana geldi. İddiaya göre, S.H.Y. ile karşılaştığı kişi arasında çıkan tartışma kısa sürede küfürleşmeye dönüştü. Kavgada bıçaklı saldırıya uğrayan S.H.Y., sol bacağından yaralanarak yere yığıldı.

parkta-yururken-kabus-yasadi-kufurlesme-kanli-bitti-3.jpg

Şüpheli olay yerinden kaçarken, çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

parkta-yururken-kabus-yasadi-kufurlesme-kanli-bitti-2.jpg

SALDIRGANIN KİMLİĞİ İÇİN ÇALIŞMALAR BAŞLATILDI

Ambulansla Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılan gencin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Polis, kaçan saldırganın kimliğini belirlemek için çalışma başlattı.

parkta-yururken-kabus-yasadi-kufurlesme-kanli-bitti-1.jpg

Kaynak:DHA