Paranız Gitmesin! Metro ve Otobüs Kullananlara Ücretsiz

Paranız Gitmesin! Metro ve Otobüs Kullananlara Ücretsiz
Sosyal belediyecilik kapsamında Ankara’da otobüs ve metro kullananlara bedava hizmeti Mansur Yavaş duyurdu. Başkent sakinlerine otobüs ve metroda Wi-Fi hizmeti ücretsiz verilecek.

Ankara Büyükşehir Belediyesi, başkent sakinlerinin kolay ulaşımını sağlamak amacıyla faaliyetlerine kesintisiz devam ediyor. Sosyal belediyecilik anlayışı çerçevesinde, Ankara'da otobüs ve metro hizmetlerinden faydalananlar için ücretsiz hizmet sunuluyor.

52573-69036.jpg

Başkentteki otobüs ve metro kullanıcıları, bu hizmetlerden bedelsiz olarak yararlanma imkanına sahip.

5623-emr-5797-640x360.jpg

Ankara Büyükşehir Belediyesi, başkent sakinlerine sosyal belediyecilik anlayışıyla hizmetler sunmaya devam ediyor. Otobüs ve metro hizmetlerinden faydalananlar artık ücretsiz olarak bu imkândan yararlanabiliyorlar.

ankara-asv2021-10-img75-yenimahalle-metro.jpg

Belediye, Ankara'nın ulaşımını kolaylaştırmak ve halka daha fazla hizmet sunmak adına çalışmalarını sürdürüyor. Şimdi ise ücretsiz Wi-Fi ağını genişleterek, Ankara'nın birçok noktasında halka kolaylık sağlıyor.

metro-de-santiago-273640-4-5d69414958136.jpg

Ücretsiz Wi-Fi ağı, sadece otobüs ve metro seferlerinde değil, aynı zamanda kentin 918 köyü ve 73 meydanında da erişilebilir durumda. Peki, Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin ücretsiz Wi-Fi ağına nasıl bağlanılır?

ABB ÜCRETSİZ WİFİ AĞINA NASIL BAĞLANILIR?

  1. Kullanılabilir wifi ağlarından “EGO-WIFI” seçeneğini seçin.
  2. Eğer EGO wifi ağına ilk defa bağlanacaksanız “Kayıt Ol” butonuna basarak kayıt sayfasına giriş yapın ve ilgili alanları doldurun.
  3. İlk kez giriş yapacak kullanıcıların gerekli bilgileri doldurduktan sonra “Kayıt Ol” butonuna tıklayın. T.C. kimlik numarasını, Adını, Soyadını, Kullandığı telefon numarasını başında “0” olmadan, Cinsiyet, Doğum yılı, şifre ve şifre tekrarını yazmanız gerekiyor.
  4. Telefonunuza gelen 6 haneli SMS şifresini girerek “Doğrulama Yap” butonuna tıklayın.
  5. Giriş sayfasında telefon numaranızı başında “0” olmadan yazarak ve belirlediğiniz şifreyi kullanarak oturum açın.

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin sunduğu ücretsiz Wi-Fi hizmetinden tüm bu adımları takip ederek yararlanabilirsiniz.