Para Cezası Kesilen Sürücü Hem Güldü Hem de Polisleri Güldürdü

Para Cezası Kesilen Sürücü Hem Güldü Hem de Polisleri Güldürdü
Adıyaman’da trafik denetimleri sırasında para cezası kesilen sürücü, duruma aldırmadan gülerek, polis aracının tekerleklerini kontrol etti.Adıyaman Trafik Denetleme Şube Müdürlüğüne bağlı trafik ekipleri, Adıyaman- Malatya...

Adıyaman’da trafik denetimleri sırasında para cezası kesilen sürücü, duruma aldırmadan gülerek, polis aracının tekerleklerini kontrol etti.

Adıyaman Trafik Denetleme Şube Müdürlüğüne bağlı trafik ekipleri, Adıyaman- Malatya kara yolunda kış lastiği ve emniyet kemeri uygulaması gerçekleştirildi. Uygulamada, aracının muayene ve trafik sigortası bulunmayan, 3 lastiği de kullanılmaz durumda olan sürücü Ahmet Karataş’a para cezası kesildi.

Cezaya aldırış etmeyen sürücü, trafik polislerinin ekip otolarının lastiklerini kontrol etmeyi de unutmadı. Ahmet Karataş, “Benim 3 teker ölmüş ama bir tanesi polis aracının tekeri gibi. Bari bu sağlam lastiğime ceza yazılmasaydı” şeklinde konuşarak güldü. Sürücü,polis memurlarına sigara da uzatarak, "Bakın polise rüşvet veriyorum, bunu da çekin" dedi.