Özlem Gürses Bahçeli'den gelen telefonu açıkladı

Özlem Gürses Bahçeli'den gelen telefonu açıkladı
Gazeteci Özlem Gürses, ev hapsinde olduğu sürede kendisine birçok AKP'li ve MHP'li isimden destek telefonları aldığını ancak aralarında en çok şaşırdığı aramanın Bahçeli tarafından yapılan 2 arama olduğunu ifade etti.

Kişisel YouTube kanalından yaptığı bir yayında TSK hakkında konuşurken yaşadığı dil sürçmesi nedeniyle gözaltına alınan 21 Aralık tarihinde ev hapsine çarptırılan gazeteci Özlem Gürses, ev hapsinde olduğu süre zarfında AKP ve MHP'den çok sayıda ismin kendisine 'geçmiş olsun' dileklerinde bulunduğunu aktardı.

T24'ten Ertuğrul Özkök'e açıklamalarda bulunan Gürses, “Aralarında beni çok şaşırtan insanlar vardı. MHP’den, AKP’den arayan insanlar son derece sıcak ve moralimi düzelten dayanışma mesajları verdiler” dedi.

resim-2025-01-15-101617140.png

BAHÇELİ'DEN GELEN 2 ARAMA

Gürses bu aramalar arasında MHP lideri Bahçeli'nin de olduğunu, kendisini iki defa aradığını ve 'geçmiş olsun' dileklerinde bulunarak hatırını sorduğunu söyledi.

Gürses Bahçeli'den gelen aramalar hakkında, “Tabii ki onun telefonu beni çok sevindirdi. Devlet Bey sadece benim için değil, bütün gazeteciler için güzel bir şey yaptı” ifadelerini kullandı.

Özkök ise, Bahçeli'nin Gürses'i aramasını, "Bazıları için şaşırtıcı olabilir ama ben şaşırmadım. Çünkü Devlet Bey’i MHP Genel Başkanı olduğundan beri en yakından takip eden gazetecilerden biriyim" sözleriyle yorumladı.

resim-2025-01-15-101551450.png

Kaynak:T24