Akşener ve Özel'in Görüşmesi Bitti: Yerel Seçimlerde İş Birliği Olacak mı?

Özgür Özel, Meral Akşener ile görüşmek üzere İYİ Parti Genel Merkezi'ne geldi. İkilinin görüşmesi başladı. Meral Akşener'in Özgür Özel'i karşılamaya çıkmaması dikkat çekti.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener görüşmesi için gözler bugündeydi.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel ile İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener arasındaki görüşme başladı. Görüşmeyi gerçekleştirmek üzere Özgür Özel İYİ Parti Genel Merkezi'ne geldi.
İYİ Parti Genel Merkezi'nde gerçekleşen görüşmede yerel seçim ittifakının görüşülmesi bekleniyor.

whatsapp-image-2023-11-30-at-11-02-00.jpeg

AKŞENER KARŞILAMADI

CHP lideri İYİ Parti Genel Merkezi'ne 10.30'da geldi. Özel ve CHP heyetini İYİ Parti Siyasi İşler Başkanı Oktay Vural karşıladı. Görüşme başladı ancak Meral Akşener'in karşılamaya çıkmaması dikkatlerden kaçmadı.CHP lideri Özel’e CHP Genel Sekreteri Selin Sayek Böke, Genel Başkan Yardımcıları Gökhan Zeybek, Gül Çiftçi ve Grup Başkanvekili Gökhan Günaydın eşlik etti.Akşener’e ise İYİ Parti Genel Sekreteri Ayfer Yılmaz, Genel Başkan Yardımcıları Ortay Vural ve Burak Akburak ile İYİ Parti TBMM Grup Başkanı Koray Aydın eşlik etti.

İŞ BİRLİĞİ SORULDU

Görüşmenin ardından açıklama yapan Özgür Özel, "Biz İYİ Parti'ye işbirliği içinde olup olamayacağımızı sorduk. Sayın Genel Başkanımızdan bir yanıt aldık" dedi.

"İttifak kelimesi yoruldu" şeklinde yorum yapan Özel, "İYİ Parti'nin kararına saygılıyız" dedi.

TOP PAZARTESİ GÜNÜNDE

Akşener de Özel'in açıklamalarının ardından "Bizim bir kararımız vardı. 81 ilde tek başımıza çıkmayı planlıyorduk. Bizim de tabii düşünmemiz gerekiyor. Pazartesi günü Genel İdare Kurulu ile görüşeceğiz." dedi.