Otobüs sapığından pişkin savunma: 'Böyle giyinmesini kınıyorum, gözümüz kayıyor'

İstanbul Ataşehir'de bir otobüste kadınların gizlice fotoğrafını çekmeye çalışırken yakalanan M.P. (59), savunmasıyla 'pes' dedirtti. Vatandaşların sert tepkileri üzerine fotoğrafları silen otobüs sapığı "Böyle giyinmesini kınıyorum. Gözümüz kayıyor" dedi. Polis ekipleri tarafından gözaltına alınan şüpheli, karakola götürüldü.

İstanbul'daki bir otobüste çekilen görüntüler sosyal medyayı ayağa kaldırdı.

Olay, Ataşehir'de Çarşamba akşamı 13 FY hat numaralı otobüste meydana geldi. İddiaya göre bir kadının fotoğrafını çeken M.P., yolcuların durumu fark etmesi üzerine yakalandı.

Otobüsteki yolcular ve fotoğrafı çekilen kadın şüpheliye bağırarak, telefonunu almak istedi. Adam, telefonunu isteyenlere karşı çıktı. "Fotoğrafları sileceğim özür diliyorum" diyen M.P., cep telefonunu vermek istemedi.

Bu sırada yolculardan biri otobüs şoförüne seslenirken "Durdur aracı polis çağır" dedi. Bunun üzerine iyice panik yapan M.P., çektiği fotoğrafları tek tek silmeye başladı.

atasehirde-otobuste-gizlice-kadinin-fotografini-cekti-yolcular-tarafindan-yakalandi-4786-dhaphoto3.jpg

"GÖZÜMÜZ KAYIYOR" SAVUNMASI!

"İki tane bacak gördünüz diye mi oluyor bunlar. Sapık, senin kızın da olabilir" diye bir kadının tepki göstermesi üzerine tacizci, "Ayıp ama böyle giyinmesini ben kınıyorum. Gözümüz kayıyor" diyerek pişkince savunma yaptı.

Bunun üzerine yolcular daha da tepki gösterdi ve "Sana mı soracağız" dedi.

GÖZALTINA ALINDI

Görüntüler üzerinden incelemesini sürdüren ve otobüsteki diğer yolcuların ifadesine başvuran polis, kimliği ve adresi belirlenen zanlı M.P'nin (59) darbedildiğini, hastaneye başvurduğunu belirledi.

Hastanede gözaltına alınan ve otobüsteki yolcular tarafından darbedildiğini söylediği öğrenilen zanlı, emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edildi.

Kaynak:DHA

Etiketler :