Otele Bombalı Saldırıda Gözaltı Sayısı 5 Oldu

İstanbul Küçükçekmece'de bir otele pimi çekilmemiş el bombası atan şüpheli, burada bulunan bir kişi tarafından silahla ateş edilerek, yaralandı. Polis olayla ilgili bombayı atan ve karşılık olarak ateş eden kişilerin aralarında bulunan 5 kişiyi gözaltına aldı.

Küçükçekmece Yeşilova Mahallesi 1. Değer Sokak'ta bulunan otele dün öğle saatlerinde motosikletle gelen bir kişi pimini çekmediği el bombasını attı. Otelde bulunan bir kişi ise silahla ateş ettiği şüpheliyi yaraladı.

Şüpheli, olay yerine gelen sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından ambulansla hastaneye kaldırıldı. Motosikletli saldırganı ateş edip yaralayan kişinin otelde konakladığı, olayın ardından kaçtığı öğrenildi. Polis ekipleri, motosikletli saldırgan ile silahlı kişi arasında husumet olduğu ihtimali üzerinde duruyor.

5 ŞÜPHELİ GÖZALTINDA

Bu kapsamda, yapılan çalışmalarda bombalı saldırı eylemini gerçekleştiren ve olayda yaralanan kişinin arasında bulunduğu 4 kişiyi gözaltına aldı. Ardından olay sonrasında otelden çıkarak saldırı düzenleyen şahsa silahla ateş ettiği tespit edilen şüphelide yakalandı. İstanbul Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından gözaltına alınan 5 kişiyle ilgili soruşturma çok yönlü sürüyor.

Kaynak:halktv.com.tr