Ölüm Kavşağı Kapatılıyor!

Bolu'da D-100 kara yolundan sanayi sitesine dönüşün sağlandığı kavşakta pek çok kişi trafik kazasında hayatını kaybetmişti. Ölüm kavşağı olarak adlandırılan kavşak için kapatılma kararı verildi.

Bolu'da D-100 kara yolu Sanayi yan yol kavşağında, 2 Temmuz'da İbrahim Ö. idaresindeki otomobil, kavşaktan sanayi yönüne dönüş yapan Engin Gökdemir (60) yönetimindeki otomobille çarpıştı.

2 KİŞİ ÖLMÜŞTÜ

Kazada otomobil sürücülerinden Engin Gökdemir ile aynı araçta bulunan Sabri Gökdemir yaşamını yitirdi, sürücülerden İbrahim Ö. ile otomobilde bulunan Ünal K. ve Özay Ö. yaralandı.

KAVŞAK KAPATILACAK

Aynı kavşakta daha önce de çok sayıda ölümlü, yaralamalı ve hasarlı kaza meydana gelirken, 2 Temmuz'daki kaza sonrası Karayolları Bölge Müdürlüğü kavşağın kapatılmasına karar verdi. Karayolları ekipleri, iş makineleri ile kavşağın kapatılması için çalışma başlattı.

Sabah saatlerinde esnaftan bazıları kavşağın kapatılmasına tepki gösterirken, polis ekipleri çalışmanın yapıldığı alanda güvenlik önlemi aldı. Kavşağın kapatılması sonrası sürücüler, sanayiye girişleri her iki tarafında bulunan yollardan sağlayacak.