Öldürülen Sırp Çete Lideri İstanbul'a 4 Kez Giriş Yapmış, Hiç 'Çıkmamış'

Öldürülen Sırp Çete Lideri İstanbul'a 4 Kez Giriş Yapmış, Hiç 'Çıkmamış'
Uluslararası Sırp 'Skaljeri' suç örgütünün üst düzey üyelerinden Risto Mijanovic, 2020'de öldürüldü. Mijanovic ile ilgili yeni detaylar gün yüzüne çıkıyor. Çete lider farklı isimlerle İstanbul'a 4 kez giriş yapmış. Ancak Mijanovic'in hiç çıkış kaydı bulunmuyor.

Risto Mijanovic'in İstanbul'da öldürüldüğü iddiasıyla açılan dava İstanbul 40’ncı Ağır Ceza Mahkemesi’nde devam ediyor. Cinayetle ilgili yeni detaylar ortaya çıktı.

4 KEZ İSTANBUL'A GELDİ, ÇIKIŞ GÖRÜNTÜSÜ BULUNAMIYOR

Duvar'dan Ferhat Yaşar'ın haberine 2020'de öldürülen Risto Mijanovic’in yeni görüntüleri dava dosyasına girdi. Buna göre Risto Mijanovic’in Türkiye'ye ilk olarak 06 Ekim 2018 tarihinde Atatürk Havalimanı’ndan giriş yaptığı tespit edildi. Ancak çıkış görüntüleri bulunmuyor.

risto-mijanovic-2.jpg

Risto Mijanovic, iki yıl sonra bu kez Zvjezdan Celebic ismiyle, 15 Ağustos 2020 tarihinde Sabiha Gökçen Havalimanı’na geldi. Mijanovic'in çıkışına dair bir kayıt yine tespit edilemedi.

risto-mijanovic.jpg

Risto Mijanovic, yine Zvjezdan Celebic ismiyle, 4 gün sonra 19 Ağustos 2020 tarihinde bir kez daha İstanbul Havalimanı’ndan Türkiye'ye giriş yaptı. Çıkış kaydı bulunmayan Mijanovic'in, bu kez iki hafta sonra 3 Eylül 2020'de yine Zvjezdan Celebic ismiyle İstanbul Havalimanı’ndan giriş yaptığı tespit edildi.