Öğrenci Yemek Menüsü: Kurt, Böcek, Salyangoz, Tırtıl!

Öğrenci Yemek Menüsü: Kurt, Böcek, Salyangoz, Tırtıl!
Pamukkale Üniversitesi'nde KYK Kız Yurdu'nda çıkan kıl, kurt, ve böcek içeren yemekler öğrenci ve velilerin tepkisine yol açtı. Yönetimden hijyen ve kalite beklentisi dile getiriliyor.

Denizli'nin Pamukkale ilçesinde bulunan Pamukkale Üniversitesi'ne bağlı KYK Kız Yurdu'nda yaşanan yemek skandalı öğrenci ve velilerin tepkisine neden oldu. Pauburada.com'un aktardığına göre Yemeklerin içinden çıkan kıl, kurt ve böcekler, öğrencilerin isyanına yol açtı.

YEMEKLERDEKİ KIL, KURT VE BÖCEKLERE İSYAN

Pamukkale Üniversitesi öğrencileri, KYK Kız Yurdu'nda çıkan yemeklere tepki gösterdi. Yemeklerin içinden çıkan kıl, kurt ve böceklere maruz kalan öğrenciler, PAÜ Burada platformuna başvurarak bu durumu dile getirdi.

screenshot-14-001.png

YÖNETİMİN İHMALİ VE ÖĞRENCİLERİN İSYANI

Öğrenciler, yurt yönetimine hijyen sorunları konusunda defalarca şikayette bulunduklarını ancak herhangi bir çözüm alamadıklarını belirtti. Yemeklerin hijyenik olmaması ve içerisindeki yabancı maddelerin kabul edilemez olduğunu vurgulayan öğrenciler, velilerin de bu duruma sessiz kalmadığını ifade etti.

screenshot-15-001.png

TEPKİLER VE BEKLENTİLER

Veliler ve öğrenciler, yemeklerdeki kıl, kurt ve böceklerin kabul edilemez olduğunu dile getirerek daha hijyenik bir yemek hizmeti talep etti. Öğrenciler, yemeklerin sadece lezzetli değil, aynı zamanda temiz ve hijyenik olmasını istediklerini belirtti.

screenshot-16-001.png

YÖNETİMDEN BEKLENTİLER

Yemekhane işletimine sahip kişinin, öğrencilerin şikayetlerine duyarsız kaldığı ve sorunların çözümünde yetersiz olduğu belirtildi. Öğrenciler, yemeklerin hijyen standartlarına uygun olmasını ve içerisinde kıl, kurt gibi unsurların bulunmamasını talep etti.

screenshot-17-001.png

SAĞLIKLI VE TEMİZ YEMEK BEKLENTİSİ

Öğrencilerin en büyük beklentisi, yurtta sunulan yemeklerin sağlık standartlarına uygun ve temiz olmasıydı. Yemeklerde çıkan kıl, kurt ve böceklerin sağlık riski oluşturduğunu belirten öğrenciler, bu durumun düzeltilmesini istedi.

Pamukkale Üniversitesi KYK Kız Yurdu'nda yaşanan yemek skandalı, öğrenci ve velilerin tepkisiyle gündemdeki yerini koruyor. Öğrencilerin sağlıklı ve hijyenik bir yemek hizmeti talepleri, yönetimden daha etkili adımlar atılmasını bekliyor.