O şehirde de yasaklandı: Bu araçlar akşama kadar trafiğe çıkamayacak!

O şehirde de yasaklandı: Bu araçlar akşama kadar trafiğe çıkamayacak!
Olumsuz hava koşullarının etkisini sürdürdüğü Batman'da Valilik tarafından tedbir kararları alındı. Alınan kararlara göre, Batman'da motokuryelerin, elektrikli bisikletlerin ve scooterların saat 18.00'a kadar trafiğe çıkması yasaklandı.

Olumsuz hava koşulları tüm kenti etkisi altına aldı. Yurdun dört bir yanı kuvvetli fırtına ve sağanak yağışa ilişkin tedbir kararlarını uyguluyor. Valilikler de vatandaşların can ve mal güvenliğini korumak için önlemler almaya devam ediyor.

Batman Valiliği de saat 18.00’e kadar motosiklet ve motokuryeler ile elektrikli bisiklet ve scooterlerin trafiğe çıkışının yasaklandığını açıkladı.

Valilik açıklamasında, “Bu gece beklenen kuvvetli fırtına ve rüzgar uyarısı yapılan iller içerisinde ilimiz Batman da bulunmaktadır. Vatandaşlarımızın can ve mal güvenliğinin sağlanması maksadı ile iller idaresi kanununun 11’inci maddesine istinaden il sınırlarımız içerisinde belirtilen saatleri kapsayarak motosiklet, motokurye, elektronik bisiklet ve scooterlerin trafiğe çıkışı Valiliğimizce yasaklanmıştır. Başlangıç saati 26 Kasım saat 23.00, bitiş saati ise 27 Kasım saat 18.00'a kadardır” denildi.

Kaynak:DHA

Etiketler :