Necmettin Erbakan da söylemiş: 'Her şey daha güzel olacak'

Necmettin Erbakan da söylemiş: 'Her şey daha güzel olacak'
Milli Görüş’ün merhum lideri Necmettin Erbakan’ın “Her şey daha güzel olacak” dediği ortaya çıktı.

31 Mart’ta İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Ekrem İmamoğlu’na destek için başlatılan “Her şey çok güzel olacak” sloganına karşı Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Her şey daha güzel olacak” sloganını kullanmıştı.

Başta Devlet Bahçeli olmak üzere birçok AKP'linin hedef aldığı sloganı Necmettin Erbakan'ın da söylediği ortaya çıktı. 

erbakan.png

Ömer Şahin’in, Bülent Arınç ile söyleşi şeklinde hazırladığı “Küçük Erbakan” adlı kitapta, Erbakan’ın, “her şey daha güzel olacak” dediği satırlar yer aldı.

Odatv'nin haberine göre kitapta, Bülent Arınç’ın, “Hoca’nın ruh hali nasıldı? Darbecilere öfkeli miydi” sorusuna, “Hayır hiçbir şey söylemedi. Sadece teşekkür etti. ‘Her şey daha güzel olacak. Endişe etmeyin’ dedi” diye cevap verdiği görüldü.

BAHÇELİ, “FETÖ’CÜLER PKK’LILAR VAR” DEMİŞTİ

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimleri YSK tarafından iptal edilen Ekrem İmamoğlu'na destek için başlatılan “Her şey çok güzel olacak” sloganını hedef almıştı.

Bahçeli, "Her şey çok güzel olacak diyen FETÖ'cüler, PKK'lılar var" demişti.

Bahçeli, “2014-2013 yıllarında Emre Uslu denen bir kişinin sloganı bu. Şimdi bunu herkes kullanıyor. Bir de bütünleşenler var. Kimler var mesela? Güroymak’a giderken orada Norşin olarak isim değişikliğini ifade ederken 'Her şey çok güzel olacak' diyen bir eski cumhurbaşkanı var, FETÖ'cüler, PKK'lılar var. Slogan çok yanlış" diyerek tepki göstermişti.

Sadece Bahçeli değil, AKP medyası da İmamoğlu’nun hedef almış, sloganın FETÖ ile PKK’nın sloganı olduğunu ileri sürülmüştü. Fakat Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın söylediği “Daha güzel olacak” sözlerinin ardından Milli Görüş’ün merhum lideri Necmettin Erbakan’ın da “Her şey daha güzel olacak” sözlerini sarf ettiği ortaya çıktı.

 

İlgili Haberler
Etiketler :