"Ne Para Kaldı ne Huzur, Zengin Kocam da Beni Terk Etti"

"Ne Para Kaldı ne Huzur, Zengin Kocam da Beni Terk Etti"
Nihal Candan, sosyal medyadan tatil pozlarını paylaşması üzerine gelen tepkilere karşı yaptığı açıklamada, "Ne para kaldı ne huzur! Kocam da beni terk etti" diyerek zor bir dönemden geçtiğini belirtti.

Kara para aklama ve dolandırıcılık çetesine üye olduğu iddiasıyla gözaltına alınan ve sağlık durumu nedeniyle cezaevinden tahliye edilen Candan, sosyal medya paylaşımlarıyla dikkat çekmeye devam ediyor.

Anoreksiya nedeniyle 37 kiloya düşen Candan, cezaevinden tahliye edildikten sonra Kuran ayetleri paylaşarak ve kapanmak istediğini belirterek gündem olmuştu. Ancak tatil pozlarını paylaşması, birçok kişi tarafından tepkiyle karşılandı. Gelen yorumlara isyan eden Candan, "Kime ne yaptım bilmiyorum ama kanınız soğusun artık yeter. Ecelimle ölmek, ahlaklı yaşayarak Kur’an’da geçen adın cennetlerine gitmek istiyorum" dedi.

Candan, gelen tepkilere daha fazla dayanamayıp, "Bütün beddualarınız tuttu. Zengin kocam da beni terk etti" diyerek durumunu açıkladı. Bu açıklamalar, sosyal medyada ve basında geniş yankı uyandırdı.