Narin'in otopsisi bitti! Cenaze aileye verilmedi

Küçük Narin'in cesedi üzerinde yapılan otopsi işlemi sona erdi. Otopsi işlemleri için Adli Tıp'ta tutulan Küçük Narin'in cenazesi ailesine teslim edilmedi.

Diyarbakır'da kaybolduktan 19 gün sonra cansız bedeni Eğertutmaz Deresi'nin kenarında bulunan Narin Güran'ın Adli Tıp Kurumu'ndaki otopsisi sona erdi. 8 yaşındaki çocuğun deforme olmuş bedeni 13 kişilik uzman ekip tarafından incelendi. Yaklaşık 10 saat süren otopsi sona erdi. Narin'in naaşı yarın Adli Tıp Kurumu'ndan alınarak doğduğu ve öldürüldüğü köyde toprağa verilecek.

KESİCİ ALET BULGUSU YOK

Cansız bedeni bulunan Narin'in bedeninde ilk bulgulara göre de kesici bir aletle öldürüldüğü bilgisi yer almadı. Otopsinin ardından ne zaman ve nasıl öldürüldüğü ortaya çıkacak.

Köydeki giriş çıkış yasağı devam ederken bu karardan önce kent merkezine gittiği tespit edilen kişilerin de takibi yapıldığı öğrenildi.

Ayrıca ilk bulgulara göre Narin, boğularak öldürüldüğü üzerinde duruluyor. Vücuttaki kırıkların ise cesedinin üzerine konulan kayalar sebebiyle olduğu iddia ediliyor.

Kaynak:ANKA