Narin'in öldürüldüğü Tavşantepe köyü imamı hakkında flaş gelişme

Narin'in öldürüldüğü Tavşantepe köyü imamı hakkında flaş gelişme
Narin soruşturmasında gözaltına alınıp serbest bırakılan imam R.K. hakkında soruşturma başlatıldı. İmamın cinayetin ardından aile üyelerine Kuran'a el bastırdığı ortaya çıkmıştı.

Diyanet İşleri Başkanlığı, Diyarbakır Merkez Bağlar ilçesinin Tavşantepe Mahallesi camisi imamı R. K. hakkında soruşturma açtı.

İmam R.K, Narin Güran'ın öldürülmesi ile ilgili soruşturma kapsamında gözaltına alınmış, ifadesinin ardından serbest bırakılmıştı.

Diyanet Başkanlığı müfettişlerinin, imamın Tavşantepe’deki yaz Kuran kursunu süresi bittiği halde kursun neden açık tutulduğunu araştıracağı da belirtildi.

narin-tavsantepe-imam.jpg

NEDEN GÖZALTINA ALINDIĞI ORTAYA ÇIKTI

Halktv.com.tr'nin ulaştığı bilgilere göre imam R.K'nın neden gözaltına alındığı ortaya çıktı. Narin Güran'ın kaybolmasının ardından amca Salim'in topladığı çocuktan yetişkine herkes aile toplantısında biraraya geldi. İddiaya göre amca Salim bu toplantıya köyün camii imamı R.K'yı çağırdı. Aile meclisi toplantısına katılanlara Narin'le ilgili hiçbir şey söylenmeyecek. Hiçbir açıklama yapılmayacak denilerek Kuran-ı Kerim'e el bastırılarak yemin ettirildiği iddia edildi. Bu bilgiyi alan jandarma ekiplerinin de köyün imamı R.K'yı gözaltına alarak bu soruyu da sordukları öğrenildi.

Gözaltında telefonu incelenen imam R.K'nın telefonunda cinsel içerikli yazışmalar ve videolar çıktığı da iddia edildi. Öte yandan imam hakkında tuhaf iddialar da ortaya atıldı.

Kaynak:Haber Merkezi