Narin'in babası kameranın çalıştığını fark etmeyince masada her şeyi açıkladı. Kendi aralarında konuşuyorlardı

Narin cinayetinin şifreleri çözülmeye devam ediliyor. Narin'in babası masada yapılan bir sohbette kamerayı fark etmeden bir çok şeyi tek tek anlattı.

Türkiye Narin cinayetinin detaylarını konuşmaya devam ediyor. Soruşturma safhasında gözler amca Salim Güran'a çevrilmişken kameralara dikkat çeken bir görüntü takıldı.

GÖRÜNTÜLER ŞOKE ETTİ

49 saniyelik görüntü cinayetin seyrini değiştirecek türden... Görüntülere göre masada 3 kişi oturuyor. Kameraların çektiğini fark etmeden yapılan görüşmeler cinayetin sırlarını da ortaya çıkarak cinsten.

"DAYI-YEĞEN OLMUŞUZ"

Videoda Narin'in babası dikkat çeken bir ifade kullandı. Baba videonun başında şu ifadeleri kullanıyor:

"Akraba olmuşuz, dayı yeğen olmuşuz. Dayı yeğen olduğu zaman, biri dayımdır, biri öz yeğenimdir. 20 nüfuslu bir yer. 90-100 nüfusluk yer değil. 20 nüfusluk yer. onlarında hepsi akraba. O algıyı ? kendi aralarında toplantı yapıyorlar şey yapıyorlar ki?"

Şimdiye kadar hep 'Amca' üzerinden ilerleyen cinayet soruşturmasında baba Arif Güran'ın "Dayı-yeğen olmuşuz" ifadeleri ise merakı derinleştiriyor.

"GELİP BENDEN ÖCÜNÜ ALSALARDI"

Kayda alınan görüşmenin sonunda babanın karşısında oturan kişi dehşet verici cinayet üzerine "abi o çocuğun yeri mezar değil, o çocuğun yeri şuan da okul. Böyle bir şey yok. 8 yaşındaki bir çocuktan" dediği anda baba Arif Güran akıllara durgunluk veren bir cevap veriyor:

"İşte ciğersiz olduğu için gelip beni öldürseydiler. Gelip öcünü benden alsaydılar."

Baba Güran'ın ifadeleri köyde bir husumet olduğunu akıllara getiriyor.

Kaynak:Haber Merkezi