Narin'in amcası telefon kayıtlarını silmiş

Narin'in amcası telefon kayıtlarını silmiş
Diyarbakır'da kaybolan Narin'e ilişkin soruşturma sürüyor. Bugün gözaltına alınan amca S.G hakkında skandal bir gelişme ortaya çıktı.

Aranmaya devam eden 8 yaşındaki Narin'in soruşturması sürüyor. Bugün amcası S.G. gözaltına alınmıştı. Yürütülen soruşturmada amca S.G.'nin telefonundaki uygulama aracılığıyla tüm mesaj ve aramaları sildiği ortaya çıktı.

TELEFONUNDA ÖZEL UYGULAMA KULLANMIŞ

Gün içerisinde gözaltına alınan amca S.G'nin telefonunda tüm mesaj ve arama kayıtlarını silmek için özel bir uygulama kullandığı tespit edildi. Emniyet ekipleri soruşturma boyunca süreci detaylı incelemeye devam ediyor.

130 KİŞİNİN İFADESİNE BAŞVURULDU

Ayrıca Narin'in kaybolduğu saatlerde yoldan geçtiği tespit edilen yaklaşık 150 araç sorgulandı. Mahalledeki evler ve köye giriş yapan araçlarda arama yapıldı. Bugüne kadar toplamda 12 bin 565 araç arandı, 130 kişinin ifadesine başvuruldu, 32 bin 952 kişi kontrol edildi, 7 iz takip köpeği ile 11 bin dönümden fazla alanda arama yapıldı.

SON GÖRÜNTÜLERİ ORTAYA ÇIKTI

Ayrıca Narin'in kaybolmadan önceki son görüntüleri de ortaya çıktı. Okulun 21 Ağustos'ta saat 15.15'teki görüntülerinde, Narin'in 4 arkadaşıyla yürüdüğü ve ardından ayrılarak tepe yolunu kullanıp, evine doğru gittiği yer aldı.

Ayrıntılar geliyor...

Kaynak:Haber Merkezi