Narin'den ağlatan gelişme. Eyvah eyvah acı gerçek ortaya çıktı

Narin soruşturması ile ilgili flaş gelişme yaşandı. Tutuklu amca Salim Güran'ın aracında bulunan bazı örneklerin Narin'e ait olduğu ortaya çıktı.

Müslim SARIYAR-Halktv.com.tr

Diyarbakır'd
a kayıp Narin'i arama çalışmaları 15. gününde devam ederken sabah saatlerinde arama çalışmalarıyla ilgili yeni bir gelişme yaşandı. Jandarma, köy yakınındaki mezarlık etrafında depremde kullanılan yer altı görüntüleme cihazları ile arama yapıldı. Öte yandan Narin'in kaybolduğu tarihlerde köye girip çıkan araçlar da mercek altına alındı.

whatsapp-image-2024-08-31-at-15-28-45.jpeg

ARABADA BULUNAN ÖRNEKLER NARİN'LE EŞLEŞTİ

Öte yandan tutuklanarak cezaevine gönderilen Amca Salim Güran'ın aracında bulunan kusmuk, kan dokusu ve idrarların DNA karşılaştırılmaların da sonuçları ortaya çıktı. Araçta jandarmanın yaptığı çalışmada elde edilen kusmuk, kan dokusu ve idrarın kayıp Narin'e ait olduğu ortaya çıktı.

HİÇ ARACIMA BİNMEDİ

Sorgusunda tutuklanan amca Salim Güran, Narin'in aracına hiç binmediğini belirterek, "Evimin önünde dururken kapıları açık duruyordu. Belki o zaman Narin aracıma binmiş olabilir" demişti.

BAKAN YILMAZ: ŞÜPHE VARDI!
Öte yandan Narin soruşturması hakkında açıklamalarda bulunan Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, “Şüphe vardı, tutuklama kararı tedbirdi. Soruşturma devam ediyor. Kimsenin şüphesi olmasın. En ince detaylarına ulaşıncaya kadar yargımız, savcılığımız gerekli incelemeleri yapacağız.” ifadelerini kaydetmişti.

Kaynak:halktv.com.tr