Bakan Tunç’tan flaş Narin açıklaması! Amcası neden tutuklandı?

Bakan Tunç’tan flaş Narin açıklaması! Amcası neden tutuklandı?
Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Diyarbakır’da kaybolan 8 yaşındaki Narin Güran’ın amcasının tutuklanmasına ilişkin flaş bir açıklamada bulundu. Tutuklama kararının tedbir olduğunu ifade eden Tunç, yargının gerekli incelemeleri yapacağını belirtti.

Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından 21 Ağustos günü Diyarbakır'ın Bağlar ilçesinde kaybolan 8 yaşındaki Narin Güran’ın kaybolması hakkında açılan soruşturma devam ediyor.

AMCASI TUTUKLANDI

Açılan soruşturma kapsamında 31 Ağustos günü gözaltına alınan ve aynı zamanda muhtar olan amca S.G., savcılığa sevk edilmiş ve ifadesinin alınmasının ardından tutuklama talebiyle nöbetçi sulh ceza hakimliğine sevk edildi. Bunun üzerine S.G., Hakimlik tarafından “kasten öldürme” ve “kişiyi hürriyetinden kısıtlama” gerekçesiyle tutuklandı ve cezaevine gönderildi.

nam-hjpp.jpg

“TUTUKLAMA KARARI TEDBİR”

Katıldığı bir canlı yayında, Narin soruşturması hakkında açıklamalarda bulunan Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, “Şüphe vardı, tutuklama kararı tedbirdi. Soruşturma devam ediyor. Kimsenin şüphesi olmasın. En ince detaylarına ulaşıncaya kadar yargımız, savcılığımız gerekli incelemeleri yapacağız.” ifadelerini kaydetti.

thumbs-b-c-af2efb403917b95b20a9ed9dda747333-001.jpg