Narin için 7. günde kazı başlatıldı

Diyarbakır Bağlar Tavşantepe'de kaybolan 8 yaşındaki Narin Güran için son görüldüğü yere yaklaşık 2 km uzaklıkta bulunan tarlada iki ayrı noktada kazı çalışması başlatıldı.

Diyarbakır'ın Bağlar ilçesi kırsal Tavşantepe Mahallesi'nde 21 Ağustos 2024 günü kaybolan 8 yaşındaki Narin Güran için jandarma tüm ihbarları değerlendiriyor. Akşam saatlerinde Narin'in en son görüldüğü noktaya yaklaşık 2 km uzaklıkta bulunan dere yatağı kenarındaki yaklaşık 16 KM'lik alanda arama çalışması başlatıldı. Öte yandan bu bölgede önceden açılmış ve kapatılmış iki ayrı noktada da kazı çalışması başlatıldı. Ankara'dan gelen özel ekibin de destek verdiği Diyarbakır Jandarma ekipleri araştırmalarını sürdürüyor.

kazi3.jpg

HAVA KARARINCA SABAHA KALDI

Kazı çalışması havanın kararmasıyla birlikte sabaha bırakıldı. Yarın o bölgede tekrar kazı çalışmasının devam edeceği öğrenildi.

KÖYÜN 4 GİRİŞ ÇIKIŞ NOKTASI KONTROL ALTINDA

Öte yandan 4 ayrı noktadan köye giriş çıkış bulunuyor. Bu noktalardan girip çıkan tüm araçtaki kişilerin bilgileri alınarak araçlarda aramalar yapılıyor. Şu ana kadar yüzlerce kişinin bilgisine başvurulurken, 15 bin aracın da sorgulaması yapıldı.

kazi2.jpg

DİYARBAKIR POLİSİ 7 GÜNLÜK KAMERALARI İNCELEMEYE ALDI

Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı ekipler ise köyden ilçeye bağlantı olan bütün noktalardaki MOBESE ve güvenlik kameralarını incelemeye aldı. Narin'in kaybolduğu saatten sonra köyden gelen bütün araç plakaları tespit edilerek sürücülere ulaşılıp bilgilerine başvurulduğu öğrenildi.

Kaynak:halktv.com.tr