Narin cinayeti aydınlanıyor! Halk TV haklı çıktı yengenin ifadesi her şeyi açıkladı

Narin cinayeti aydınlanıyor! Halk TV haklı çıktı yengenin ifadesi her şeyi açıkladı
Diyarbakır’ın Bağlar ilçesinde katledilen 8 yaşındaki Narin Güran cinayetine ilişkin soruşturma derinleşirken yenge Hediye Güran’ın ifadesi ortaya çıktı. Narin’in ahırda öldürülmüş olabileceğini öne süren yenge, Narin’in annesi Yüksel Güran’ın oğlu Enes ile bir boğuşma içerisine girdiğini aktardı.

Diyarbakır’ın Bağlar ilçesine bağlı Tavşantepe Köyü’nde kaybolan ve 19 günün ardından cansız bedenine ulaşılan 8 yaşındaki Narin Güran cinayetine ilişkin soruşturma derinleşiyor. Yenge Hediye Güran’ın ifadesinin olayın seyrini değiştirebilecek nitelikte olduğu üzerinde duruluyor.

Verdiği ifadede, "Narin bu ahırda öldürülmüş olabilir" iddiasında bulunan yenge Hediye Güran, Anne Yüksel Güran’ın, oğlu Enes’i dövdüğünü ve aralarında bir boğuşma yaşandığını gördüğünü aktardı.

"AHIRDA BOĞUŞMA OLDU"

Hediye Güran, ifadesinde Narin’in annesi Yüksel Güran ve ağabeyi Enes Güran’ın ahırda boğuştuğunu ifade ederek anne Yüksel Güran’ın, oğlu Enes’i dövdüğünü ve Enes’in kolundaki ısırık izlerinin annesine ait olduğunu belirtti. Hediye Güran, "Narin bu ahırda öldürülmüş olabilir" ifadelerini kullanarak şüpheleri artırdı.

anne.webp

OLAYIN ARKA PLANI

Narin Güran’ın amcası Salim Güran ve ağabeyi Enes Güran tutuklu bulunurken, anne Yüksel Güran da cinayetle ilgili olarak tutuklandı. Ailenin, Narin’in kayıp olduğu 19 gün boyunca arama çalışmalarını yanlış yönlendirdiği açığa çıkarken Narin Güran'ın 21 Ağustos günü evinin yoluna girerken son görüldüğü saat 15.15'ten sonra söz konusu eve iki kez girdiği belirtilen yengesi Hediye Güran'ın gözaltı süresi uzatılmıştı. Hediye Güran son olarak adliyeye sevk edildi.

HALK TV DÜN YAZMIŞTI!

Halk TV, geçtiğimiz gün cinayet masası eski dedektiflerinin Narin cinayetine ilişkin görüşlerini kamuoyuna duyurulmuş ve 8 yaşındaki Narin Güran’ın katledilmesinde “ahır” detayına değinmişti.

Anne Yüksel Güran’ın, oğlunu yasaklı madde ile köpeğe kötü davrandığını ifade ettiği açıklamasının çok üzerinde durulmadığına dikkat çeken Halk TV, küçük Narin yanlış zamanda yanlış yerde bir olaya şahit olduğunu şu ifadelerle aktardı: “Bunun üzerine ya bağırdı ya da "Babama söyleyeceğim" gibi tepki verdi. Bağırmasını engellemek için abi Enes, Narin'in ağzını bir eliyle kapattı bir eliyle de ensesinden bastırdı. Gürültüyü duyan anne Yüksel Narin olay yerine geldi ve kızını kurtarmak için ağabey Enes'in kolunu ısırdı. İşte ısırık izi büyük ihtimalle buydu. Şimdi gözler Adli Tıpta. Uzmanlar, anneden diş örneklerinin alınmasının ana nedeni bu olmalı dendi.”

narin.webp

AMCA KİMSEYE SÖYLEMEDEN YOK EDERDİ

Halk TV’de yayınlanan haberde; Narin’in amcasının feodal toplum yapısı içinde, "Küçük kız gitti, bari yeğenle kendi oğlunu" kurtarma girişimi yaptığına işaret edilirken “Bu yüzden Narin'i gömen Nevzat Bahtiyar'a, "Arif'in kızını öldürdüm. Bunu yok et Yoksa seni ve aileni öldürürüm" dedi. Eğer cinayeti başkasının işlemiş olduğun söyleseydi Nevzat Bahtiyar işi kabul etmeyebilirdi.” açıklaması yapıldı.

Cinayet masasının eski uzman polislerinin, cinayeti amca Salim işlemiş olsaydı, cesedi kendi kimsenin bilmediği bir yere gömeceğini değerlendirdiği ifade edilirken kamuoyu, Narin cinayeti konusunda şu ifadelerle aydınlatıldı: “Oysa, cinayet işlendiğini Salim neredeyse bütün akrabalarına telefonla söylüyor. Hatta aile meclisi kolluk kuvvetlerinden habersiz gizli gizli toplantı yapıyor. Köydeki ortak sessizliğin ana nedeni de buydu. Amca Salim hızını alamayıp Antalya ile bile bu konuşuyor. Ana soru ise burada, küçük kız Narin orada ne gördü? Aile şu anda neyi saklıyor?”

Kaynak:halktv.com.tr