Nagehan Alçı: Kaç Gece Elimde Bıçakla Bekledim!

Nagehan Alçı: Kaç Gece Elimde Bıçakla Bekledim!
Ergenekon ve Balyoz kumpaslarını savunmasıyla hatırlanan Nagehan Alçı, meslektaşı olan eski eşi Rasim Ozan Kütahyalı hakkında itiraflarına devam ediyor. Alçı, yabancı bir diplomatla ilişkisinin Kütahyalı'yı çıldırttığını söyledi.

Nagehan Alçı, anlaşmalı olarak boşandığı eşi Rasim Ozan Kütahyalı'dan psikolojik ve fiziksel şiddet gördüğünü açıkladı. Yaşadıklarını sosyal medya hesabından duyurmasının ardından Alçı, bugüne kadar çocukları için sustuğunu söyledi.

Kütahyalı ile davalık olan Alçı'nın mahkeme kayıtları da ortaya çıkmıştı. Kütahyalı'nın Alçı'ya ağır hakaret ettiği tutanaklar görülmüştü.

Alçı, konu ile ilgili Gazeteci Nevşin Mengü'nün Youtube kanalına konuk oldu. Mengü, Alçı'nın anlattıklarına karşı şaşkınlığını koruyamaması da dikkat çekti.

Alçı, Mengü'nün kanalında Kütahyalı'nın fiziksel şiddet uyguladığını eve polis bile çağırdığını açıkladı. Kazandığı parayı da Kütahyalı'nın ilk günden elinden aldığını iddia etti. Alçı, eski eşinin nafaka ödemediğini, herkesle hacizlik olduğunu söyledi.

"ANNENİZİ BEN YARATTIM"

Alçı, "Korkunç hakaretler, mesajlar, fiziksel şiddet uyguluyordu. Eve polis çağırdım. Benim kazandığım parayı ilk gün elimden alıyordu" dedi.

Kütahyalı'ya yönelik öne sürdüğü psikolojik şiddet iddialarını da Alçı şöyle anlattı:

"Bir gün bana kızdığı için çocukları televizyonun karşısına oturtturmuş. Benim kötü göründüğüm bir yayını açıp, 'Çocuklar, anneniz bu kadar çirkin ve şişmandı. Annenizi ben yarattım,' dedi."

"ELİMDE BIÇAKLA BEKLEDİM"

Nagehan Alçı "Ben kaç gece Rasim'in öfkesi yani dinmiyor elimde bıçakla salonda bana bir şey yapmasın diye beklediğimi biliyorum ya o bağırıyor, kapıları çarpıyor çocuklar uyanmasın diye aşağıdan sakinleştirmeye çalışıyorum. Korkudan uyuyamadığımı biliyorum" dedi.

"YEĞENİMİN DOĞDUĞU GÜN ÖLEMEM"

Alçı'nın yaşadıkları duyanları da şoke etti. Sosyal medyada gündem olan açıklamada "Öfkesi büyüdü büyüdü büyüdü, şunu hatırlıyorum. Şimdi benim boğazıma yapıştı tavana bakıyorum nefes alamıyorum. Diyorum ki yani bu öfke kontrol edilmezse hani en fazla herhalde 5-10 saniyem var ama bu şekilde yeğenimin doğduğu ve daha çocuklarım 4 yaşındayken ölemem" dedi.

"DİPLOMATLA İLİŞKİM VAR DİYE YUNAN AJANI İFTİRASI ATTI"

Nagehan Alçı, mahkeme kayıtlarında da geçen Kütahyalı'nın farklı numaralarda attığı mesajların arka planını da anlattı. Alçı şunları sarf etti:

"Şu an görüştüğüm biri var. Yabancı bir diplomat. Rasim bunu öğrendikten sonra daha da çirkinleşti. Güya liberalim diyen bir adam kendine birkaç telefon alıp, oraya buraya telefon etmiş. Yunan ajanı olduğumu, ilişkim olan kişinin Türk düşmanı olduğu gibi iftiralar atmış"

Patronlardünyası geçtiğimiz mayısta Alçı'nın Yunanistan Konsolosluğu'ndan bir diplomat ile ilişkisinin olduğunu haberleştirmişti.