Mustafa Destici: Bu çirkin saldırıyı şiddetle kınıyorum

Mustafa Destici: Bu çirkin saldırıyı şiddetle kınıyorum
Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na yönelik saldırıyı kınadığını açıkladı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na yapılan çirkin saldırıyla ilgili konuşan Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici, "Türk’ün, Müslüman’ın, Anadolu insanının töresinde cenazeye gelen birisine saldırı yoktur. Hele bu şehit cenazesi ise hiç yoktur. Şehit hepimizin şehididir" dedi.

MUSTAFA DESTİCİ: BU ÇİRKİN SALDIRIYI ŞİDDETLE KINIYORUM

Konuşmasında CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na yönelik yapılan çirkin saldırıyla ilgili değerlendirmede bulunan Destici, "Öncelikle bu çirkin saldırıyı şiddetle kınıyorum. Şiddet kime yapılırsa yapılsın, kimden gelirse gelsin bunun karşısındayız. Cumhuriyet Halk Partisi’nin Genel Başkanı Sayın Kılıçdaroğlu’na geçmiş olsun diyorum, Cumhuriyet Halk Partisi camiasına geçmiş olsun diyorum Türk’ün, Müslüman’ın, Anadolu insanının töresinde cenazeye gelen birisine saldırı yoktur, hele bu şehit cenazesi ise hiç yoktur. Şehit hepimizin şehididir, söylemlerini beğenmeyebilirsiniz, eylemlerini beğenmeyebilirsiniz bunlar başka bir şeydir. Hiçbir mazeret veya hiçbir gerekçe bu saldırıyı meşrulaştıramaz. Bunu kabul etmiyoruz, reddediyoruz. İnşallah bir daha buna benzer ülkemizde bir şey yaşanmaz. Ülkemiz adına iyi olmuyor, demokrasi adına iyi olmuyor, toplumumuz adına iyi olmuyor" diye konuştu.

İlgili Haberler
Etiketler :