Murat Ağırel Kayda Geçsin'de 'Bir kumpas kuruluyor' diyerek flaş bir uyarı yaptı. 'Ben bu kumpasa gelmem'

Murat Ağırel Kayda Geçsin'de 'Bir kumpas kuruluyor' diyerek flaş bir uyarı yaptı. 'Ben bu kumpasa gelmem'
Halk TV programcısı Murat Ağırel, Kayda Geçsin programında dikkat çekici bir açıklamada bulundu. "Gündemimizin dışında bir konu hakkında açıklama yapacağım" diyerek söze başlayan Ağırel, kurulmak istenen bir kumpas senaryosunu açıkça anlattı.

Geçtiğimiz günlerde kendisi hakkında suikast ihalesi yapıldığı ortaya çıkan Gazeteci ve Halk TV programcısı Murat Ağırel, Şule Aydın'ın sunduğu Kayda Geçsin programında dikkat çekici açıklamalarda bulundu.

Ağırel programdaki açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

MAFYA BABALARI BENİ ARIYOR

"Benim tehdit edilme olayım var ya. Videolar yayınladılar. Ben size gündemimizde olmayan bir konu anlatacağım. Beni o kadar çok mafya babası aradı ki. Herkes bir isimler veriyor. Bir şeyler anlatıyor. O olayın doğru olduğunu anlatıyor. Şu kişi aradı bu kişi aradı diyorlar. Yani kısaca bir kumpas kuruluyor. Bana suikast yapacak kişinin bilgilerini gönderiyorlar. Kişilerin yurtdışında yaşayan ve para gönderen kişilerin tüm bilgilerini gönderiyorlar."

0dc2bb8a-8822-4859-be0b-02d21121fe64.jpg

BENİ KUMPASIN İÇİNE ÇEKMEYE ÇALIŞIYORLAR

"Buradan bunu söylüyorum. Bir kumpas var. FETÖ kumpası var bana kalırsa. Beni bir şeyin içine çekmeye çalışıyorlar. Bir takım isimler veriyorlar. Bunları gündeme getirmemi istiyorlar. Ben bunu yapmayacağım."

KURGULADIKLARI HER ŞEYİ BİLİYORUM

"Azmettiricilerle ilgili bir şeyler söylüyorlar. Kaos çıkartmaya çalışıyorlar. Bu olaylara gelmeyeceğim ben. İçişleri Bakanlığına savcılığa tüm bilgileri verdim. Yapmaya çalıştıkları kaos planını yemem ben. 2008 yılında bize kurdukları kumpasta 12 yıl cezaevinde yatmış biri olarak söylüyorum. Yaptıkları her şeyi biliyorum. Kurguladıkları her şeyi biliyorum. Vız gelir tırıs gider."

YETKİLİLERİ UYARIYORUM KAOS PLANI VAR

"Bazı konuşmalar yapıyorlar benimle kayıt altına almak için. Yetkilileri uyarıyorum buradan. Bir plan var kaos var. Ne zaman olur bilmiyorum. Bununla ilgili ilerleyen zamanlarda istemediğimiz şeyler duyabiliriz. Bir tanesi diyor ki şu anda amcasının kızının yanında ev adresi şu diyor. Biz takip ettik diyor. Bu kadar söyleyeyim size."

Kaynak:halktv.com.tr