Milas Belediye Başkanı Tokat: Çökertme mahallemizde son bakış, üzüntümüz büyük

Bodrum Milas'ta çıkan yangın kontrol altına alınamadı. Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, Çökertme’deki yangının görüntülerini paylaştı ve "Çökertme mahallemize son bakış. Üzüntümüz büyük" dedi.

Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, Çökertme’deki yangının görüntülerini paylaştı ve "Çökertme mahallemize son bakış. Üzüntümüz büyük" dedi.

Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, Çökertme Mahallesi’nde yangının görüntülerini, sosyal medya hesabından, saat 22.48’de; "yanıyoruz", "Milasyanıyor", "havadanmudahaleistiyoruz" etiketleriyle paylaştı.

Tokat, "Çökertme mahallemize son bakış. Üzüntümüz büyük…" notunu düştü.

'Termik santral için tehlike yok'

Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, Çökertme'de devam eden yangın hakkında, "Ören için, yollarımız için ve termik santral için şu anda bir tehlike yok. Ama Çökertme cayır cayır yanıyor" dedi.

page.jpg

Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, sosyal medya hesabından, saat 23.40'ta, Çökertme'de devam eden yangın hakkında son bilgileri aktardı.

Tokat şunları söyledi:

"Şu anda yanmakta olan Çökertme Mahallemizin hemen önündeyiz. Bir az önce mahallenin girişine kadar girme imkanımız oldu. Gerçekten Çökertme cayır cayır yanıyor ve şiddetli bir rüzgar var. Allah’tan bu şiddetli rüzgar denize doğru esiyor ama ayakta durmak bile şu anda zor.

Yollarda herhangi bir sorun yok, yollarımız açık. Ören ve termik santral için şu an için bir tehlike görünmüyor. Zaten rüzgar da Ören ve termik santralin ters yönünde estiği için şu anda sadece Çökertme için, Gökbel için, Bozalan için tehlike söz konusu. Özellikle çok değişik spekülasyon yaratacak söylentiler ortaya atılıyor. Bunlara itibar edilmemesini rica ediyoruz. Bizlerden ya da resmi kurumlardan bir açıklama yapılmadan bu konuda halkımızın yanlış bilgilendirilmesi doğru olmaz. Tekrar ediyorum; Ören için, yollarımız için ve termik santral için şu anda bir tehlike yok. Ama Çökertme cayır cayır yanıyor"

ANKA

 

Etiketler :