MHP il başkanından asker eşleri hakkında tepki çeken sözler

MHP il başkanından asker eşleri hakkında tepki çeken sözler
MHP Aydın İl Başkanı Burak Pehlivan'ın İncirliova'nın İYİ Partili Belediye Başkanı Aytekin Kaya'ya yönelik "Asker karısı gibi ağlıyor" sözlerine asker eşleri başta olmak üzere toplumun pek çok kesiminden tepki geldi.

MHP Aydın İl Başkanı Burak Pehlivan, basın toplantısı düzenleyerek İncirliova'nın İYİ Partili Belediye Başkanı Aytekin Kara'yı hedef aldı.

Ancak Pehlivan'ın toplantıda söylediği sözler asker eşlerinin büyük tepkisini topladı.

Yeniçağ'da yer alan habere göre; Kara'ya yönelik "Maşallah asker karısı gibi ağlıyor" ifadeleri sosyal medyayı ayağa kaldıran MHP'li Pehlivan'ın ifadeleri şöyle:

"Kendisinin seçimlerde bir takım açıklamaları vardı. 'Satmayacağız, sattırmayacağız, yok satıldı, o oldu, bu oldu' gibi konuşuyor. Geldiği günden beri maşallah asker karısı gibi ağlıyor. Devamlı bir serzeniş içerisinde."

Sosyal medyada tepki

MHP'li başkanın kullandığı skandal ifadelere sosyal medyada tepki yağdı. Bir sosyal medya kullanıcısı, "Bu ülkede kadın olmak harbi zor be! Asker eşi olsan bile laf yiyorsun. Burak Pehlivan, ya çıkıp özür dileyin ya da edebinizle istifa edin" diyerek çok sert tepki gösterdi.