Metroya Galatasaray-Manchester United Düzenlemesi

Metroya Galatasaray-Manchester United Düzenlemesi
Bugün (29 Kasım) UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu'nda Galatasaray-Manchester United karşı karşıya gelecek. Maç nedeniyle metro seferlerinde düzenleme yapıldı.

Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu'nda bugün (29 Kasım) Manchester United'ı konuk edecek.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden Metro İstanbul, maç nedeniyle Yenikapı-Hacıosman Metro Hattı'nda yarın akşam ek sefer yapılacağını duyurdu.

thumbs-b-c-2caf60c9bda4f87b341a67871bb4d48b.jpg

EK SEFERLER KONULDU

Metro İstanbul'dan yapılan açıklamada, bu kapsamda yarın 18.45-20.30 saatleri arasında M2 Yenikapı-Hacıosman seferlerine ek olarak 7,5 dakika aralıklarla Yenikapı-Seyrantepe arası aktarmasız seferler yapılacağı belirtildi.

icardi.webp

Yapılan açıklamada şu ifadeler yer aldı:

"Değerli futbolseverler,

29 Kasım Çarşamba günü gerçekleşecek Galatasaray-Manchester United futbol karşılaşması nedeniyle M2 Yenikapı-Hacıosman Metro Hattımızda 18.45-20.30 saatleri arasında Yenikapı-Hacıosman seferlerine ek olarak 7,5 dakika aralıklar ile Yenikapı-Seyrantepe arası aktarmasız seferler yapılacaktır.

Maç sonrası ise; taraftar yoğunluğu bitene kadar Yenikapı-Hacıosman seferlerine ek olarak Seyrantepe istasyonundan 5 dakika aralıklar ile aktarmasız Seyrantepe-Yenikapı seferleri yapılacaktır.

Özel aracı ile gelmek isteyen yolcularımız aracınızı metro hatlarımıza yakın İSPARK otoparklarından birine park ederek planladığınız zamanda stadyuma ulaşım sağlayabilirsiniz."

ispark-mac-gs.jpg

galatasaray-2-001.jpg