Mert Fırat'tan Bahçeli'ye: Tek derdimiz Netflix, Cem Yılmaz...

Mert Fırat'tan Bahçeli'ye: Tek derdimiz Netflix, Cem Yılmaz...
Oyuncu Mert Fırat, sosyal medya hesabından grup toplantısında Netflix'e tepki gösteren Devlet Bahçeli'ye tepki gösterdi.

Oyuncu Mert Fırat, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, grup toplantısında çevrimiçi içerik platformu Netflix'i hedef alan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'yi eleştirdi.

Fırat, Bahçeli'nin “Netflix’te küfür ve en seviyesiz esprilerin yer aldığı, şarlatanlıktan öte bir meziyeti olmayan sözde komedyenlerin rol aldığı diziler artık haddi aşmıştır” sözlerine sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Halkın yüzde 70’i yoksulluk sınırı altında yaşıyor ama tek derdimiz var, Netflix ve Cem Yılmaz…" diye tepki gösterdi.

Fırat, paylaşımı şöyle:

"Avrupa'nın en yüksek enflasyonu, halkın yüzde 70’i yoksulluk sınırı altında yaşıyor, ekmek 5 TL, benzinin litresi 30 TL, elektrik kiradan pahalı. Ama tek derdimiz var, Netflix ve Cem Yılmaz… Vallahi paralı ve şifreli, yani isteğin seyredebilirsin. Hatta sözleşmeyle de kabul ediyorsun, o derece yani…"

Ne olmuştu?

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, salı günü partisinin grup toplantısında konuştu. Bahçeli, konuşmasında Netflix'e tepki göstererek, "Netflix’te küfür ve en seviyesiz esprilerin yer aldığı, şarlatanlıktan öte bir meziyeti olmayan sözde komedyenlerin rol aldığı diziler artık haddi aşmıştır. Aile hayatı son sığınaktır. Bu sığınağın yağmalanması için planlı bir propaganda devrededir. Küfretmenin neresine güleceğiz? Kadını metalaştıran, erkeği yozlaştıran ucube dizi sahnelerinin neresini beğenip takdir edeceğiz? Bir yanda magazin programlarıyla gözümüzün içine sokulan bohem ve aşağılık hayatlar varken, diğer yanda bu hayatları yaşayanların özgürlükçü ve hümanist poz vermeleri çelişkidir, alçak bir kumpastır" dedi.