Meral Akşener'den Tayyip Erdoğan'a Twitter'dan sert mesaj

Meral Akşener'den Tayyip Erdoğan'a Twitter'dan sert mesaj
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, resmi ziyaret için gittiği Sudan'da "Sevakin Adası'nı bize tahsis edin, restore edelim" teklifinden bulundu. Erdoğan'a CHP'nin ardından İYİ Parti'den tepki geldi. Genel Başkan Meral Akşener "El...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, resmi ziyaret için gittiği Sudan'da "Sevakin Adası'nı bize tahsis edin, restore edelim" teklifinden bulundu. Erdoğan'a CHP'nin ardından İYİ Parti'den tepki geldi. Genel Başkan Meral Akşener "El âlemin adasını istiyorsun da, bizim 18 adamız işgal altında, bunun hakkında ne düşünüyorsun?" diye sordu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Sudan ziyaretinde Hartum Üniversitesi’nde yaptığı konuşmada, Sudan yönetimine “Sevakin Adası’nı bize tahsis edin, restore edelim, tarihi şanına layık hale getirelim” diye seslendi.

meral akşener, ege adaları, 18 ada, sudan, sevakin

Erdoğan’ın bu teklifine İYİ Parti’den de tepki geldi. İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener sosyal medya hesabı Twitter’dan yaptığı açıklamada şöyle dedi: “Sudan'da bir ada varmış, Erdoğan “Onu bize verin restore edelim” demiş. El âlemin adasını istiyorsun da, bizim 18 adamız işgal altında, bunun hakkında ne düşünüyorsun? Yunanlar “Sıkıysa gelin alın” dedi; çıt yok. Onlar suskun ama merak etme az kaldı; geliyoruz, sıkıysa sen verme!

“HARAM ZIKKIM OLSUN”

Akşener bir başka tweet’inde ise şunları yazdı:

“Yandaş kayıracağım diye 350 milyon Euro'luk köprüyü 1 milyar Euro'ya verir, o paradan da cebinize pay ayırırsınız. Dolar bazlı ödeme ve hazine garantisi verir, sonra da zararı vergiyle, zamla bu aziz milletin sırtından çıkarırsınız. Haram zıkkım olsun!

meral akşener, köprüyap-işlet-devret

Etiketler :