Meral Akşener kendisine oy vermeyen seçmene 'terörist' diyen Erdoğan'ı uyardı!

Meral Akşener kendisine oy vermeyen seçmene 'terörist' diyen Erdoğan'ı uyardı!
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Millet İttifakı'nı eleştiren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a cevap verdi. Akşener, "11 milyon küsur oy almış Cumhuriyet Halk Partisi'nin seçmeni, 5 milyon oy almış İYİ Parti seçmeni

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Millet İttifakı'nı eleştiren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a cevap verdi. Akşener, "11 milyon küsur oy almış Cumhuriyet Halk Partisi'nin seçmeni, 5 milyon oy almış İYİ Parti seçmeni. Saadet Partisi ve Demokrat Parti'yi de koyarsak 17 milyonluk Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı seçmenini. Ey sayın Erdoğan nasıl hain diye nitelendirebilirsin? Nasıl 'terörist' diye nitelendirebilirsin?" dedi.

İYİ Parti, ilçe belediye başkan adaylarını, Meral Akşener ve CHP'nin İBB Başkan adayı Ekrem İmamoğlu'nun katıldığı toplantıyla tanıttı.

İYİ Parti, 31 Mart'ta gerçekleştirilecek yerel seçimlerde, İstanbul Belediye Başkan ve Meclis üyesi adayları için tanıtım toplantısı düzenledi. Büyükçekmece, düzenlenen programa İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, ittifak kurdukları CHP'nin İstanbul Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu ile birlikte geldi. Programa İYİ Parti Kadıköy Belediye Başkan adayı olan oyuncu Emre Kınay ve Kağıthane Belediye Başkan Adayı Mehmet Aslan da katıldı. Programın açılış konuşmasını İYİ Parti İl Başkanı Buğra Kavuncu yaptı. Kavuncu, İYİ Parti'nin tüm teşkilatlarının sonuna kadar Ekrem İmamoğlu'nun arkasında olduğunu söyledi. Bunun üzerine Ekrem İmamoğlu ayağa kalkarak salondakileri selamladı.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, kürsüye çıkarak "Bugün burada bu güç birliğinin adaylarını, bu güç birliği sebebi ile oluşan listeler neticesinde oluşan belediye meclis üyelerini, inşallah başkanımız olacak Ekrem İmamoğlu'nu bir araya getirmek ve arkadaşlarımızı kamuoyuna tanıtmak üzere yan yana getirdik" dedi.

Akşener, "11 milyon küsur oy almış Cumhuriyet Halk Partisi'nin seçmeni, 5 milyon oy almış İYİ Parti seçmeni. Saadet Partisi ve Demokrat Parti'yi de koyarsak 17 milyonluk Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı seçmenini. Ey sayın Erdoğan nasıl hain diye nitelendirebilirsin? Nasıl 'terörist' diye nitelendirebilirsin? 17 milyon insanın oluşturduğu, onların talebiyle oluşan bu güç birliğini mensuplarını zillet ve illet olarak nasıl nitelendirebilirsin? Yıllara dayanan siyasi tecrübenize ne oldu? Yıllara dayanan siyasi ferasetinize ne oldu?" diye konuştu. (DHA)

Etiketler :