Tatil için gitmişlerdi: Enkaz altında can verdiler

Tatil için gitmişlerdi: Enkaz altında can verdiler
Muğla'daki üniversitede öğrenim gören ve ara tatil için gittikleri memleketleri Adıyaman ile Hatay'da, depremde çöken binaların enkazı altında kalan 4 üniversite öğrencisinin ölüm haberleri büyük üzüntü yarattı.

Muğla’daki üniversitede öğrenim gören ve ara tatil için gittikleri memleketleri Adıyaman ile Hatay’da, depremde çöken binaların enkazı altında kalan 4 üniversite öğrencisinin ölüm haberleri üniversiteye ulaştı.

Sözcü'de yer alan habere göre, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi (MSKÜ) Spor Bilimleri Fakültesi Beden Eğitimi ve Spor Bölümü öğrencisi Demet Koku, Eğitim Fakültesi Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Bölümü öğrencisi Furkan Çelik, Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Bölümü öğrencisi İsmail Cem Keremoğlu, ara tatil nedeniyle gittikleri memleketleri Hatay’da, Marmaris Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Yaşlı Bakımı Programı öğrencisi Abuzer Aydınlık ise Adıyaman’da depreme yakalandı.

Bölgede arama kurtarma çalışması yapan ekipler, yıkılan binaların enkazında öğrencilerin cansız bedenlerine ulaştı. MSKÜ’den yapılan açıklamada, “Öğrencilerimize Allah’tan rahmet, başta kederli aileleri olmak üzere tüm sevenlerine başsağlığı dileriz” denildi.

Öğrencilerin yaşamlarını yitirdikleri illerde toprağa verildiği belirtildi.

Etiketler :