Melih Gökçek, lüks jipini iade etti

Eski AKP'li Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, yıllardır kullandığı belediyeye ait lüks zırhlı aracı bugün teslim etti.

ABB'den yapılan açıklamada, Gökçek'in belediyeye ait olan zırhlı aracı yıllar sonra teslim ettiği belirtildi. Açıklamada, "Görevinden istifa ettirilerek kurumumuzdan ayrılan Melih Gökçek’ten Belediyemize ait olan zırhlı araç teslim alınmıştır. Araç saat 15.00’te konferans salonu önüne getirilecektir" denildi.

Melih Gökçek ise Twitter adresinden yaptığı açıklamasında, aracın Valilik tarafından tahsis edildiğini söylerken aracı teslim edeceğini söylemişti.

CHP Genel Başkan Başdanışmanı ve Parti Meclisi Üyesi Deniz Demir, yaptığı paylaşımda, aracın Ankara Büyükşehir Belediyesi otoparkına park edilirken görüntüsünü paylaşarak "İşte o meşhur jip'' açıklamasını yaptı.

Murat Ağırel: Evine aldığın mobilyaları da iade et

Halk TV programcısı Murat Ağırel ise Gökçek'in aracı iade etmesine dair sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Belediyenin parasıyla evine aldığın mobilyaları da iade et" dedi. Ağırel, belediye bütçesinden mobilyaların nasıl alındığını yarın çıkacak olan Vurgun adlı kitabında anlattığını belirtti.